Ad

Svenska Jägareförbundet möter er online

[Jakt & Fiske 2020] Kan inte jägarna komma till oss så får vi komma till dem. Nu förbereder vi en monter till onlinemässan Jakt & Fiske 2020. Där hittar ni medlemserbjudanden, filmer, tävling, livechatt med Ulf Lindroth och mycket mer. [Text: Ulrika Karlsson-Arne]

I en tid av oro behöver vi ändå hålla fokus på det som är positivt. Att vistas utomhus i skog och mark är något fler och fler uppskattar. Där har vi jägare redan en stor fördel. Vi tillbringar mycket tid utomhus – och nu behöver vi bara tänka lite annorlunda om hur vi kan inspirera. 

Med vårens corona-situation har Jägareförbundets möten och utbildningar mestadels hållits via Skype och andra tekniska lösningar. Men all information är oftast lättillgänglig via digitala kanaler. Just nu pågår arbetet med vår digitala monter till onlinemässan Jakt & Fiske 8–10 maj. Och vi kommer bland annat bjuda på föreläsare som styckar vildsvin. Efter en lyckad jaktdag startar arbetet med att ta tillvara på viltköttet. Du får steg för steg lära dig hur du styckar ett vildsvin. Svenska Jägareförbundets egna proffs Pontus Eriksson guidar dig hela vägen. 

Med aningen kort framförhållning har vi ändå några bra erbjudanden: 

– Vi kommer ha medlemserbjudanden, tävling och livechat, och så berättar vi om det arbete som Jägareförbundet gör, den viktiga roll vi faktiskt har för svensk jakt. I snart 190 år har vi byggt viltstammar för framtida generationer. Om vi håller ihop kan vi skapa tryck i jaktfrågor och därför är det viktigt att vi är många medlemmar som jobbar tillsammans, säger Oscar von Stockenström, marknadschef Svenska Jägareförbundet. 

Ni möter oss i vår monter Svenska Jägareförbundet där ni kan se premiärvisningar av filmer i samarbete med Norma. Ni kan få inspiration till viltrecept, läsa senaste nytt på vår och Svensk Jakts webb och få tips om allt som rör jakt. Det finns ett stort utbud av kurser och utbildningar och för dig som ännu inte är medlem finns ett bra erbjudande just denna mässhelg. Under söndagen möter ni dessutom Ulf Lindroth i vår livechatt. Då kan ni prata både rävlock och långhållsskytte, eller fråga om nya Jägarskoleboken som han skrivit. 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-05-07

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.