Svenska Jägareförbundet möter er online

2020-05-07

Svenska Jägareförbundet möter er online

[Jakt & Fiske 2020] Kan inte jägarna komma till oss så får vi komma till dem. Nu förbereder vi en monter till onlinemässan Jakt & Fiske 2020. Där hittar ni medlemserbjudanden, filmer, tävling, livechatt med Ulf Lindroth och mycket mer.

Svenska Jägareförbundet möter er online

[Jakt & Fiske 2020] Kan inte jägarna komma till oss så får vi komma till dem. Nu förbereder vi en monter till onlinemässan Jakt & Fiske 2020. Där hittar ni medlemserbjudanden, filmer, tävling, livechatt med Ulf Lindroth och mycket mer. [Text: Ulrika Karlsson-Arne]

I en tid av oro behöver vi ändå hålla fokus på det som är positivt. Att vistas utomhus i skog och mark är något fler och fler uppskattar. Där har vi jägare redan en stor fördel. Vi tillbringar mycket tid utomhus – och nu behöver vi bara tänka lite annorlunda om hur vi kan inspirera. 

Med vårens corona-situation har Jägareförbundets möten och utbildningar mestadels hållits via Skype och andra tekniska lösningar. Men all information är oftast lättillgänglig via digitala kanaler. Just nu pågår arbetet med vår digitala monter till onlinemässan Jakt & Fiske 8–10 maj. Och vi kommer bland annat bjuda på föreläsare som styckar vildsvin. Efter en lyckad jaktdag startar arbetet med att ta tillvara på viltköttet. Du får steg för steg lära dig hur du styckar ett vildsvin. Svenska Jägareförbundets egna proffs Pontus Eriksson guidar dig hela vägen. 

Med aningen kort framförhållning har vi ändå några bra erbjudanden: 

– Vi kommer ha medlemserbjudanden, tävling och livechat, och så berättar vi om det arbete som Jägareförbundet gör, den viktiga roll vi faktiskt har för svensk jakt. I snart 190 år har vi byggt viltstammar för framtida generationer. Om vi håller ihop kan vi skapa tryck i jaktfrågor och därför är det viktigt att vi är många medlemmar som jobbar tillsammans, säger Oscar von Stockenström, marknadschef Svenska Jägareförbundet. 

Ni möter oss i vår monter Svenska Jägareförbundet där ni kan se premiärvisningar av filmer i samarbete med Norma. Ni kan få inspiration till viltrecept, läsa senaste nytt på vår och Svensk Jakts webb och få tips om allt som rör jakt. Det finns ett stort utbud av kurser och utbildningar och för dig som ännu inte är medlem finns ett bra erbjudande just denna mässhelg. Under söndagen möter ni dessutom Ulf Lindroth i vår livechatt. Då kan ni prata både rävlock och långhållsskytte, eller fråga om nya Jägarskoleboken som han skrivit. 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Nyheter

Allt fler hundar hamnar i strid med vildsvin

Förra året ökade vildsvinsattackerna mot hundar med 20 procent, detta visar färsk statistik från Agria Djurförsäkring. Agria Djurförsäkring konstaterar i ett pressmeddelande att sammandrabbningar mellan

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!