Pryltips del 5

2019-09-24

Pryltips del 5

Pryltips del 5

Pryltips del 5

Bearskin Tracker Cap Duo Pack

Bearskin Tracker CAP är en klassisk fjällmössa med membran som gör att den skyddar effektivt mot vind och vatten. Mössan är även försedd med ett uppvikbart skydd för båda öronen. Helt tyst och prasselfri.

Mössans skärm är förstärkt med en insydd stålbåge som gör att du kan vika den efter eget önskemål, plus att den stannar kvar i uppfällt läge utan behov av någon tryckknapp. I nacken återfinns en dragsko som gör att du kan justera skyddet för öronen, och längre upp på mössans baksida sitter det ett reglerband med kardborre för att säkerställa optimal passform på just ditt huvud.

www.bearskin.se – 795 kr

Garmins fēnix-6-serie

Nu presenterar Garmin nästa generation i deras populära serie med smartwatches för multisport. Multisportklockorna har den här gången bland annat utrustats med större skärmar, längre batteritid och innovativa prestandafunktioner. Modellen med tilläggsnamnet 6X Pro Solar är för övrigt den första Garmin-klockan som erbjuder solladdning. 

Även PacePro-funktionen är ny och den första i sitt slag som hjälper dig att hålla rätt tempo när du springer i kuperad terräng. Alla modeller är dessutom utrustade med Garmin Pay, en betalningslösning som gör att du kan ge dig iväg utan kontanter eller kort. 

www.garmin.com – Cirkapris från 6699 kr

Z-aim avståndsmätare

Mäter ända ut till 1400 meter! Bäst i test och mycket uppskattad bland långhållsskyttar och jägare! En avståndsmätare som imponerar med en mycket hög mätkapacitet och funktion! En av Z-aims storsäljare som de haft under flera år och som de vet är ytterst problemfri och extremt bra! 

Den mäter exempelvis med lätthet avståndet till orrar sittande på sjöis mer än 600 meter bort vilket är ett tydligt styrkeprov! Ute på isen är det bara fågeln i sig som man kan mäta mot och en sådan liten reflektionsyta för lasern kräver en mycket högpresterande laseravståndsmätare! Andra avståndsmätare klarar oftast inte ens att mäta avståndet till orre på is på så kort avstånd som 150 meter. 

Vill du ha en avståndsmätare du kan lita på, som inte har problem med långa avstånd och som inte krånglar genom att  mäta på exempelvis träd innan målet, så är den här enheten ett bra val som ger grym prestanda till ett superpris! 

www.z-aim.se – 2699 kr

Handmuff till kyliga uppdrag

Utrustad med kontrollknappar både in- och utvändigt så att du kan justera temperaturen enligt dina egna önskemål. Man kan steglöst välja mellan låg, medelhög och hög värme.

Värmetiden anges till 4-8 timmar och de som provat intygar att den är perfekt när man är ute på kyliga äventyr som exempelvis isfiske, vinterjakt eller för den delen utomhusarbete vintertid när man behöver värma händerna lite mellan varven.

www.varmevest.no – 1498 kr

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Friluftsliv

Ny app för friluftsentusiaster

Nu lanserar Nordic Outdoor Adventures en app där friluftsentusiaster enkelt ska hitta sitt nästa äventyr. – Med inspiration, information och tips kring destinationer, evenemang och

Hund

Kom igång med spårträningen

I skrivande stund är jaktsäsongen över för i år, men desto ljusare och varmare månader står nu framför oss. För dig med jakthund är denna

Nyheter

Jaktkritikerna begär bidrag ur Viltvårdsfonden

Fler jaktfientliga organisationer begär nu bidrag ur Viltvårdsfonden. Senast i raden är föreningen Jaktkritikerna som begär 4,7 miljoner kronor som de, om de beviljas, bland

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!