Ad

Pryltips del 5

Bearskin Tracker Cap Duo Pack

Bearskin Tracker CAP är en klassisk fjällmössa med membran som gör att den skyddar effektivt mot vind och vatten. Mössan är även försedd med ett uppvikbart skydd för båda öronen. Helt tyst och prasselfri.

Mössans skärm är förstärkt med en insydd stålbåge som gör att du kan vika den efter eget önskemål, plus att den stannar kvar i uppfällt läge utan behov av någon tryckknapp. I nacken återfinns en dragsko som gör att du kan justera skyddet för öronen, och längre upp på mössans baksida sitter det ett reglerband med kardborre för att säkerställa optimal passform på just ditt huvud.

www.bearskin.se – 795 kr

Garmins fēnix-6-serie

Nu presenterar Garmin nästa generation i deras populära serie med smartwatches för multisport. Multisportklockorna har den här gången bland annat utrustats med större skärmar, längre batteritid och innovativa prestandafunktioner. Modellen med tilläggsnamnet 6X Pro Solar är för övrigt den första Garmin-klockan som erbjuder solladdning. 

Även PacePro-funktionen är ny och den första i sitt slag som hjälper dig att hålla rätt tempo när du springer i kuperad terräng. Alla modeller är dessutom utrustade med Garmin Pay, en betalningslösning som gör att du kan ge dig iväg utan kontanter eller kort. 

www.garmin.com – Cirkapris från 6699 kr

Z-aim avståndsmätare

Mäter ända ut till 1400 meter! Bäst i test och mycket uppskattad bland långhållsskyttar och jägare! En avståndsmätare som imponerar med en mycket hög mätkapacitet och funktion! En av Z-aims storsäljare som de haft under flera år och som de vet är ytterst problemfri och extremt bra! 

Den mäter exempelvis med lätthet avståndet till orrar sittande på sjöis mer än 600 meter bort vilket är ett tydligt styrkeprov! Ute på isen är det bara fågeln i sig som man kan mäta mot och en sådan liten reflektionsyta för lasern kräver en mycket högpresterande laseravståndsmätare! Andra avståndsmätare klarar oftast inte ens att mäta avståndet till orre på is på så kort avstånd som 150 meter. 

Vill du ha en avståndsmätare du kan lita på, som inte har problem med långa avstånd och som inte krånglar genom att  mäta på exempelvis träd innan målet, så är den här enheten ett bra val som ger grym prestanda till ett superpris! 

www.z-aim.se – 2699 kr

Handmuff till kyliga uppdrag

Utrustad med kontrollknappar både in- och utvändigt så att du kan justera temperaturen enligt dina egna önskemål. Man kan steglöst välja mellan låg, medelhög och hög värme.

Värmetiden anges till 4-8 timmar och de som provat intygar att den är perfekt när man är ute på kyliga äventyr som exempelvis isfiske, vinterjakt eller för den delen utomhusarbete vintertid när man behöver värma händerna lite mellan varven.

www.varmevest.no – 1498 kr

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-09-24

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.