Ad

Pryltips del 4

pryltips

Garmin Venu™

Smartwatch med GPS, en snygg klocka för en aktiv livsstil.

AMOLED-skärm och upp till 5 dagars batteritid i smartwatchläge; upp till 6 timmar i GPS-läge med musik. Håll koll på din hälsa dygnet runt med det bredaste utbudet av funktioner för hälsoregistrering hela dagen. Hämta enkelt musik till klockan för att lyssna på musik utan att behöva använda telefonen. Registrera all din aktivitet och träning med 20 förinstallerade appar för både inomhus- och utomhussporter. Få animerade träningspass som är lätta att följa direkt på skärmen.

4 299 kr  www.garmin.com

pryltips

Swedteam Veil Hiker Ryggsäck

Lätt och vattenskyddad ryggsäck med kamouflagemönster. Tillverkad i SWEDTEAM® MollTec™ och SWEDTEAM® Air Flex System som ger ryggpartiet en ventilerande funktion. 

1 395 kr – www.hylte-lantman.com

Jägarliv Jaktställ

Ett varmt men ändå lätt och smidigt jaktställ för de riktigt kalla dagarna eller för dig som är extra frusen. Slitstarkt och tyst yttertyg. Fodrad med värmande polyester. Garanterat vind- och vattentätt med bra andningsförmåga. Membranet har en vattenpelare på 10 000 mm och andas 6 000 g/m2/24h. Givetvis är alla sömmar tejpade.

995 kr – www.jagarliv.nu

Garmin Xero® S1 Trapshooting Trainer

Den första mobila trapskyttetränaren med realtidsavfyrning fångar varje skott, ger omedelbar feedback och räknar poäng på den handskvänliga, 5-tum stora pekskärmen som kan läsas i solljus. Du kan analysera skottets position i förhållande till duvan, reaktionstiden och duvans avstånd för både träffar och missar vilket hjälper dig skjuta mer exakt.

Har fyra driftlägen, vilket gör att både trapskyttar och fågelskyttar på alla nivåer får värdefull information om styrkor och svagheter. Para ihop med Xero®-appen för att se poäng, prestationsdata, historiska tendenser och mycket mer. Batteriet räcker upp till 8 rundor eller cirka två och en halv timme per laddning.

4 299 kr – www.garmin.com

Jerva Lady väst

Slitstark och lätt jaktväst med isolerande THERMOLITE®-vaddering och stretchpaneler på utsatta ställen. Förbehandlad med Wax Finish, som ger ett mjukt och slitstarkt material som står emot väder och vind.

1 995 kr  – se.harkila.com

Vapenskåp SP 8E Black

SP 8E är ett kvalitetsskåp till rätt pris! Det är testat och certifierat enligt SSF 3492 / SS 3492 och har plats för upp till 8 vapen. Skåpet väger 130 kg vilket innebär att det behöver bultas fast enligt SSF 3492/SS 3492. Det finns två hål på baksidan och fyra i botten för förankring av skåpet. Som extra tillbehör finns betongsockel att köpa till för att slippa bulta fast skåpet i vägg eller golv, se fler tillbehör på hemsidan.

5 995 kr – www.scandinaviansafe.se

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-10-21

Se även ...

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.