Ad

Pryltips del 3

Hunter F3 140/155 MHz

Användarvänlig, pålitlig och prisvärd jaktradio.

1 395 kr – www.wildmarkullared.se

Hausken JD151 14×1 cal. 30 Rosa

En smidig dämpare som trots sin ringa storlek ger effektiv dämpning.

Finns i: 55 mm – 6 gram och 65 mm – 8,5 gram.

4 223 kr – www.ruag-ammotec.se

Fauna F12 Hip

Fauna F12 Hip är en praktisk höftväska för kortare jaktturer som gör att du lätt kan få med dig det du behöver för en morgon- eller eftermiddagstur. Vi på redaktionen har själva testat den under älgjakten I september med lyckat resultat. Det är onekligen smart med midjeväst, och i det här fallet kan man även välja att ha den som ryggsäck.

1 095 kr – www.ruag-ammotec.se

 

Pinewood X-Strong Jaktia Edition

Mycket tåligt, funktionellt och bekvämt jaktställ. Med tejpade sömmar, vattenpelare på 10 000 mm, stretch-

partier, ventilationsdragkedjor och många, rymliga fickor. Bland annat har jackan dubbla radiofickor och byxorna en invändig patronhållare. 

Jacka 2 295 kr , byxa 1 695 kr

4 290 kr – www.jaktiaorebro.se

Spypoint Link- Micro

Marknadens minsta 4G MMS-kamera Spypoint LINK-MICRO skickar bilder till dig 24 timmar om dygnet i hela Europa utan att du behöver tänka på SIM-kortabonnemang och utbyte av minneskort.

1 995 kr – www.jaktiaorebro.se

Vildmarkskamin Z-aim Polar’n

Z-aim utvecklade vildmarkskaminen för att mota kalla dagar på passet, isen eller övrigt friluftsliv! Fördelarna är många, men den skillnad som gör mest är konstruktionen med dubbelmantel och ställbart drag vilket ger mycket lång brinntid på lite bränsle.

Polar’n är lätt att använda som värmekälla, med grillkol/briketter ger den värme i drygt tre timmar på en fyllning. Kan med fördel placeras precis framför sittplatsen mellan fötterna. Lagom värme för kropp och händer. Kaffepannan placeras direkt på, och ställbart drag gör det lätt att laga mat och att ställa in värmen efter behov.

300 kr – www.z-aim.com

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-10-20

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.