Ad

Pryltips del 2

Såg Casström No 7

Såg för snabb och effektiv sågning av bröstbenet och bäckenbenet på mindre vilt vid urtagning, exempelvis rådjur.

409 kr – www.casstrom.se

Mira II Ws Lt High

Lättviktsversionen av Lundhags mest tekniska 3-lagers skalkänga, med en läst anpassad för kvinnlig anatomi. Utvecklad för dig som prioriterar maximal funktion till låg vikt. Passar för alla typer av vandringar både på och vid sidan av lederna. Mira II Lt har ett skaft tillverkat i Nubuckläder, med ett stabiliserande mellanlager i Ariaprene och ett foder i läder. Nederdelen i Certech Exp®-konstruktion är mycket slitstark och skyddar foten effektivt mot stenar, vassa kanter och väta. Den består av ett vattentätt ytterlager i Liba Smart, ett mellanlager i isolerande och stötdämpande EVA och ett inre lager av mikrofiber som andas och ger komfort. Kängan är utrustad med en Vibram®-yttersula för bästa grepp, med ett slitstarkt främre tåparti. Känggaranti ingår vid köp.

4 500 kr – www.lundhags.com

 

Geco 4-12x50i

Geco 4-12x50i är ett kikarsikte med en objektivdiameter på 50 mm med hög förstoring för långa avstånd. Tack vara det belysta riktmedlet och den stora linsdiametern fungerar siktet även bra i dåliga ljusförhållanden. Geco 4-12x50i är ett kikarsikte med en objektivdiameter på 50 mm med hög förstoring för långa avstånd. Tack vara det belysta riktmedlet och den stora linsdiametern fungerar siktet även bra i dåliga ljusförhållanden.

5 719 kr – www.ruag-ammotec.se

Nextorch pannlampa

Mycket smidig och effektiv pannlampa med maximal effekt på 550 lumen. Mystar har fyra olika effektlägen; 550 lumen, 200 lumen, 20 lumen samt S.O.S.-läge (550 lumen) som aktiveras genom att hålla inne strömbrytaren i tre sekunder. Det är alltså ingen risk att ditt mörkerseende förstörs av oavsiktlig aktivering av S.O.S.

Mystar drivs av ett litiumpolymer-batteripack som enkelt laddas upp med micro-USB (telefonladdare) Den fokuserbara reflektorn låter dig justera från maximal längd till brett arbetsljus med en hand utan defekter i ljusbilden. Batteriindikator finns på batteripacket. Du kan också själv välja om du vill ha ett rött blinkande varningsljus bakåt eller stänga av det.

www.nordik.se

pryltips

Genzo Värmeväst Arctic Original

Batteridriven värmeväst med komfortabel stretch i ryggslutet. Lätt vaddering med inbyggda värmeslingor över skuldrorna och i ryggslutet. Två bröstfickor och två fickor i sidan. Stretchen i ryggslutet gör så att du alltid får perfekt passform samt att värmeelementen kommer så nära kroppen som möjligt. Västen har ett tunt högisolerande foder med reflektion som maximerar värmeelementens förmåga att leda värme till din kropp.

1 495 kr – www.hylte-lantman.com

 

pryltips

Ryggsäck Woodline Regi

Woodline Regi är anpassad till alla situationer såsom vandring, långvarig väntan på pass eller enbart en kort paus. En komplett ryggsäck med en bekväm transportabel stol. Stolramen är tillverkad av lätt aluminium och lindad med äkta läder. Säcken rymmer cirka 50 liter och är anpassad för att bäras med eller utan stol. Lockets hårda platta skapar en enkel avlastningshylla. Med ett lätt tryck uppifrån ändras vinkeln så att plattan blir horisontell. Säcken kan delas invändigt i två sektioner. Sitthöjd cirka 53 cm.

2 495 kr – www.jaktia.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-10-19

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.