Nypremiär för Vildmarkens webshop!

2020-11-12

Nypremiär för Vildmarkens webshop!

Nu är det nypremiär för vår webshop. Från och med den 1 november kan vi erbjuda kläder för både stora och små jägare och sportfiskare.
– Vi vill låta kreativiteten flöda och skapa mervärde för våra prenumeranter, följare, vänner och de vi ännu inte lärt känna, säger Staffan Johansson, chefredaktör på Magasin Vildmarken.

 

Vildmarken har bedrivit e-handel tidigare, innan tidningen lanserades 2016, men i takt med att tidningen tog mer tid så prioriterades webshopen mindre och mindre och till slut lades verksamheten på is. I somras flyttade dock redaktionen till en större lokal med helt nya möjligheter.

– Plötsligt hade vi möjlighet till lager. Dessutom blev vi grannar med Prepare Brands, Värmlands främsta tryckeri för arbetskläder och numera partner. Då var det dags att låta tryckpressarna gå varma igen, säger Staffan Johansson.

Guldkant på jaktlivsstilen

Han berättar att Vildmarken framöver kommer skapa kläder, accessoarer och andra finurliga grejer som ska sätta guldkant på livsstilen. Exempel på produkter är hoodies och t-shirts med valfri kaliber tryckt på bröstet.

– Vi har dem alla, i varje fall de som fabriken i värmländska Åmotfors producerar. Men saknas det någon, så ser vi till att även få in denna, säger Staffan Johansson.

– Vi hoppas att många uppskattar våra prylar och vi kommer alltid att prioritera kvalitet, säger han.

Avslutningsvis tipsar Staffan om några personliga favoriter som man bör hålla ett extra öga på.

– Kepsarna som vi säljer är högkvalitetskepsar med äkta flexfit och grym passform. En personlig favorit är den nya kepsen med kolfiberskärm. Dessutom matchar den jaktutrustningen, avslutar Staffan Johansson.

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!