Ad

Nypremiär för Vildmarkens webshop!

Nu är det nypremiär för vår webshop. Från och med den 1 november kan vi erbjuda kläder för både stora och små jägare och sportfiskare.
– Vi vill låta kreativiteten flöda och skapa mervärde för våra prenumeranter, följare, vänner och de vi ännu inte lärt känna, säger Staffan Johansson, chefredaktör på Magasin Vildmarken.

Vildmarken har bedrivit e-handel tidigare, innan tidningen lanserades 2016, men i takt med att tidningen tog mer tid så prioriterades webshopen mindre och mindre och till slut lades verksamheten på is. I somras flyttade dock redaktionen till en större lokal med helt nya möjligheter.

– Plötsligt hade vi möjlighet till lager. Dessutom blev vi grannar med Prepare Brands, Värmlands främsta tryckeri för arbetskläder och numera partner. Då var det dags att låta tryckpressarna gå varma igen, säger Staffan Johansson.

Guldkant på jaktlivsstilen

Han berättar att Vildmarken framöver kommer skapa kläder, accessoarer och andra finurliga grejer som ska sätta guldkant på livsstilen. Exempel på produkter är hoodies och t-shirts med valfri kaliber tryckt på bröstet.

– Vi har dem alla, i varje fall de som fabriken i värmländska Åmotfors producerar. Men saknas det någon, så ser vi till att även få in denna, säger Staffan Johansson.

– Vi hoppas att många uppskattar våra prylar och vi kommer alltid att prioritera kvalitet, säger han.

Avslutningsvis tipsar Staffan om några personliga favoriter som man bör hålla ett extra öga på.

– Kepsarna som vi säljer är högkvalitetskepsar med äkta flexfit och grym passform. En personlig favorit är den nya kepsen med kolfiberskärm. Dessutom matchar den jaktutrustningen, avslutar Staffan Johansson.

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-11-12

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.