Matilda Leijon inför lanseringen av sin nya fiskekollektion: ”Det kommer vara revolutionerande”

Fiskeprofilen Matilda Leijon och Vildmarken har tillsammans tagit fram kläder som förhoppningsvis ska lyfta upplevelsen ytterligare för landets alla hängivna fiskeentusiaster. I helgen börjar smyglanseringen med bland annat hoodies och t-shirts.

Matilda Leijion

− Jag hoppas att folk kommer älska kläderna lika mycket som jag gör. De speglar så mycket nördighet blandat med stil, precis som jag är, säger Matilda Leijon som precis har fått produkterna i sin hand när vi ringer upp henne.

− Det kändes galet att få se dem, som en brustablett i hjärtat! säger hon entusiastiskt.

Men utbudet på fiskekläder har inte alltid varit så entusiasmerande. Matilda berättar att hon genom åren alltför ofta upplevt att utbudet varit under all kritik.

− Vad gäller kläderna inom fiske så är de tyvärr ofta fula, speciellt för kvinnor. Men de här, och att kunna få dem i unisex- och/eller i dammodell, kommer vara revolutionerande.

Vad vill du att användarna ska känna när de får på sig produkterna?

− Att fiske är coolt, nu ska ingen behöva skämmas längre när deras partners stoltserar med en gädda, säger Matilda Leijon och skrattar.

 

Vill bli taggad

Nu hoppas hon att responsen kommer att vara god – och att köparna gärna återkopplar till den nyblivna designern.

− Jag hoppas att de taggar mig på Instagram när de köpt sina kläder så att jag får se hur brutalt snygga de blir!

Klicka här för att komma till webshoppen!

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-12-12

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.