Matilda Leijon inför lanseringen av sin nya fiskekollektion: ”Det kommer vara revolutionerande”

2020-12-12

Matilda Leijon inför lanseringen av sin nya fiskekollektion: ”Det kommer vara revolutionerande”

Fiskeprofilen Matilda Leijon och Vildmarken har tillsammans tagit fram kläder som förhoppningsvis ska lyfta upplevelsen ytterligare för landets alla hängivna fiskeentusiaster. I helgen börjar smyglanseringen med bland annat hoodies och t-shirts.

− Jag hoppas att folk kommer älska kläderna lika mycket som jag gör. De speglar så mycket nördighet blandat med stil, precis som jag är, säger Matilda Leijon som precis har fått produkterna i sin hand när vi ringer upp henne.

− Det kändes galet att få se dem, som en brustablett i hjärtat! säger hon entusiastiskt.

Men utbudet på fiskekläder har inte alltid varit så entusiasmerande. Matilda berättar att hon genom åren alltför ofta upplevt att utbudet varit under all kritik.

− Vad gäller kläderna inom fiske så är de tyvärr ofta fula, speciellt för kvinnor. Men de här, och att kunna få dem i unisex- och/eller i dammodell, kommer vara revolutionerande.

Vad vill du att användarna ska känna när de får på sig produkterna?

− Att fiske är coolt, nu ska ingen behöva skämmas längre när deras partners stoltserar med en gädda, säger Matilda Leijon och skrattar.

 

Vill bli taggad

Nu hoppas hon att responsen kommer att vara god – och att köparna gärna återkopplar till den nyblivna designern.

− Jag hoppas att de taggar mig på Instagram när de köpt sina kläder så att jag får se hur brutalt snygga de blir!

Klicka här för att komma till webshoppen!

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
HikMicro Thunder TH35C
Produktrecension

Vildmarken testar HikMicro Thunder TH35C

Vi på Vildmarken älskar både att testa prylar och att jaga vildsvin – och ibland har vi ynnesten att få kombinera våra passioner. Vi har

Månadens tidning

I det här numret får vi följa med på utlandsäventyr i form av en klassisk monteria, en jaktform där man på förhand aldrig vet hur mycket eller vilket vilt man kommer stöta på. För Jens Kjær Knudsen var det dock ingen tvekan om vad som hade lockat honom till Spanien, nämligen drömmen om att fälla ett spanskt vildsvin. Tack för att du hjälper oss att utvärdera vår nya e-tidningsplattform! Med koden MAGVM1709 har du 100 kr rabatt på vår Magasin Vildmarken t-shirt! Koden anges i kassan och är endast giltig fram till 25/9 -21. (Klicka på omslaget för att öppna i helskärmsfönster. Vänd din mobiltelefon till horisontellt läge för att se tidningsuppslag.)         Tidigare publiceringsverkyg (ISSUU)   

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!