Jaktia expanderar – öppnar flera nya butiker i Norden

Jaktia, Nordens ledande jakt- och fiskebutikskedja, fortsätter att växa. Nu stärker Jaktia sin närvaro ytterligare i inte mindre än 23 butiker på klassiska jakt- och fiskemarker i framför allt mellersta och norra Sverige och i Norge.
Jaktia, Nordens ledande jakt- och fiskebutikskedja, fortsätter att växa. Nu stärker Jaktia sin närvaro ytterligare i inte mindre än 23 butiker på klassiska jakt- och fiskemarker i framför allt mellersta och norra Sverige och i Norge.
2024-04-10

Jaktia expanderar – öppnar flera nya butiker i Norden

Jaktia-familjen växer. Foto: Pressbild

Nordens ledande jakt- och fiskebutikskedja, Jaktia, fortsätter att växa. Nu stärker Jaktia sin närvaro ytterligare i inte mindre än 23 butiker på klassiska jakt- och fiskemarker i framför allt mellersta och norra Sverige och i Norge.

– Vi ser fram emot att lära känna jakt- och fiskeentusiaster på dessa platser och erbjuda dem produkter som berikar deras kommande äventyr, säger Lars Martinsson, vd på Jaktia, i ett pressmeddelande.

Jaktia, som ägs av Burdock Outdoor Group, är en franchisekedja med butiker i Norge, Sverige och i Danmark. Sortimentet består av utvalda produkter från ledande varumärken och innefattar allt från vapen, fiskeutrustning, optik och ammunition till teknikprylar, hundprodukter, kläder och skor, och så vidare.

– Vi ser hela tiden över och kompletterar vårt sortiment för att kunna erbjuda alla tänkbara produkter som bidrar till bästa tänkbara jakt-, fiske- och naturupplevelser med familj och vänner, berättar vd Lars Martinsson.

Vid sidan av en väl utbyggd e-handel värdesätter och prioriterar Jaktia fysiska möten med såväl gamla som nya kunder. Därför undersöker man kontinuerligt möjligheter att utöka antalet butiker i intressanta lägen.

– Det är med stor glädje som vi nu välkomnar ett stort antal butiker in i Jaktia-familjen, säger fortsätter han.

I ett pressmeddelande skriver Jaktia att de nya butikerna är: Jaktia Trollhättan, Jaktia Övertorneå, Jaktia Årjäng, Jaktia Sollefteå, Jaktia Hyltebruk, Jaktia Ullared, Jaktia Kågeröd och Jaktia Stjärnåsen (Landvetter). Alla har tidigare varit Interjakt-butiker.

Jaktia öppnar även en ny butik i Danmark – och i Norge har sju nya butiker tillkommit. I skrivande stund består franchisekedjan av totalt ett 160-tal butiker. Dessutom finns Jaktia som en shop-in-shop på flera ställen, bland annat i Söderköping och på fyra olika orter i Värmland. Och det tar inte stopp där!

– Vi vill öppna fler butiker i områden där det finns en tradition inom och ett intresse för jakt, fiske och friluftsliv. Vi välkomnar fler franchisetagare att vara med oss på denna resa, säger Martinsson.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!