Ad

Hylte Jakt & Lantman bjuder in till webbmässa

Med anledning av coronaviruset har helgens planerade mässa hos Hylte Jakt & Lantman fått en annan form. Istället för en fysisk mässa blir det nu en webbmässa – en mässa som redan har tjuvstartat.

– Våra butiksmässor som vi anordnar två gånger om året har alltid varit välbesökta och uppskattade bland både kunder och leverantörer. Därför var det oerhört tråkigt att behöva ta beslutet att ställa in årets vårmässa på grund av Covid-19. Men vi kände att vi ändå ville anordna något för våra kunder och bestämde oss för att flytta mässan till webben istället. På så vis kan alla ta del av våra erbjudanden, oavsett om du bor i Hyltebruk eller Dorotea och oberoende om du tillhör en riskgrupp eller inte, säger Emelie Lüdecke, marknadschef hos Hylte Jakt & Lantman

Mässan har redan tjuvstartat och Emelie berättar att responsen har varit god.

– Gensvaret har hittills varit fantastiskt och vi hoppas att våra kunder är nöjda med lösningen! säger hon entusiastiskt.

Butiken är öppen som vanligt, men på grund av Covid-19 släpper de bara in ett begränsat antal personer och personalen låter hälsa att de därför ber om förståelse ifall det skulle uppstå viss väntetid.

Besök mässan här

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-04-24

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.