Ad

Härkila Metso Active

Loden är ett fantastiskt material som förr var mycket populärt i jaktkläder. Det är tyst, det andas och är även till viss del vattenavstötande. Metso Active kombinerar detta gamla fantastiska material med en modern passform och snitt.

Jackan har dubbla radiofickor som är högt placerade och en dragsko nertill. Huvan är avtagbar och i armarna sitter det ett tunt nätfoder. Designen på jackan är smakfull med skinndetaljer på axlar och armbågar.

Byxorna har en modern passform, snedställda benfickor och åtstramning under knät för bästa möjliga rörelsefrihet. I serien finns även ett par fodrade handskar. Handskarna går att använda på en touchscreen och toppen av skjutfingret går att fälla tillbaka. Detta är perfekta plagg för all typ av jakt där det krävs att kläderna är totalt tysta som exempelvis löshundsjakt på älg, björnjakt och pürschjakt.

www.harkila.com

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-06

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.