Ad

Fiskeprylar del 2

Marttiini Filekniv

Marttiini filekniv med lyxigare handtag i trä.

349 kr – www.fiske.se

Crazy Daisy – Fancy Cola Cacao

Crazy Daisy är en jigg designad för havsfisket efter torsk, sej och hälleflundra..  Crazy Daisy fungerar utmärkt till vanligt salt jiggfiske, men även till slow trolling. Simmar med en lätt vaggande gång som attraherar monstren i djupet.

179 kr – www.fiske.se

Miuras Mouse

Miuras Mouse är något av en hybrid mellan ett tailbete och en spinnfluga. Den kan fiskas otroligt sakta och flyttar en massa vatten, en riktig storfiskmagnet med andra ord!

Mjuk och följsam tail som sitter apterad på en BFT skruv vilket gör den lätt att modifiera och justera.

359 kr – www.fiske.se

BFT Gäddsäck 

BFT Pike Sack är en gäddsäck gjord av material som släpper igenom vatten och därmed syre men också dämpar ljuset för att gäddan ska stressas mindre. Hålen i säcken får vattnet att rinna igenom fort vilket gör det lättare att lyfta den ur vattnet. Säcken öppnas och försluts enkelt tack vare den kraftiga dragkedjan.

299 kr – www.fiske.se

Garmin GPSMAP 1022

GPSMAP 1022 är utformad för navigatörer, seglare och kappseglare som behöver en avancerad helhetslösning som tillhandahålls av vår knappförsedda 10-tumsplotter. Har en stor, ljusstark skärm och ett knappsatsgränssnitt som är snabbt och enkelt att använda och som har programmerbara tangenter och en kontrollratt med flera funktioner.

19 299 kr – www.garmin.com/sv-SE/

Solix 12 CHIRP MSI+ GPS G2

Redan i juninumret kunde vi tipsa om generation 2 av Humminbirds prisvinnande SOLIX-serie. Nu har vi nöjet att presentera flaggskeppsmodellen – SOLIX 12 CHIRP MSI+ GPS G2”.

SOLIX 12 G2 har en stor detaljrik 12,1″ touch display på 1500 Nits och ledande ekolodsteknik som MEGA Imaging+ samt Dual Spectrum CHIRP Sonar.

Utrustad med Cross Touch, kartplotter för Navionics, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet nätverk, NMEA 2000 och AutoChart Live för att skapa egna sjökort i realtid med både djup, bottenhårdhet och vegetation.

43 595 kr – www.comstedt.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-10-25

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.