Fiskeprylar del 2

2019-10-25

Fiskeprylar del 2

Fiskeprylar del 2

Fiskeprylar del 2

Marttiini Filekniv

Marttiini filekniv med lyxigare handtag i trä.

349 kr – www.fiske.se

Crazy Daisy – Fancy Cola Cacao

Crazy Daisy är en jigg designad för havsfisket efter torsk, sej och hälleflundra..  Crazy Daisy fungerar utmärkt till vanligt salt jiggfiske, men även till slow trolling. Simmar med en lätt vaggande gång som attraherar monstren i djupet.

179 kr – www.fiske.se

Miuras Mouse

Miuras Mouse är något av en hybrid mellan ett tailbete och en spinnfluga. Den kan fiskas otroligt sakta och flyttar en massa vatten, en riktig storfiskmagnet med andra ord!

Mjuk och följsam tail som sitter apterad på en BFT skruv vilket gör den lätt att modifiera och justera.

359 kr – www.fiske.se

BFT Gäddsäck 

BFT Pike Sack är en gäddsäck gjord av material som släpper igenom vatten och därmed syre men också dämpar ljuset för att gäddan ska stressas mindre. Hålen i säcken får vattnet att rinna igenom fort vilket gör det lättare att lyfta den ur vattnet. Säcken öppnas och försluts enkelt tack vare den kraftiga dragkedjan.

299 kr – www.fiske.se

Garmin GPSMAP 1022

GPSMAP 1022 är utformad för navigatörer, seglare och kappseglare som behöver en avancerad helhetslösning som tillhandahålls av vår knappförsedda 10-tumsplotter. Har en stor, ljusstark skärm och ett knappsatsgränssnitt som är snabbt och enkelt att använda och som har programmerbara tangenter och en kontrollratt med flera funktioner.

19 299 kr – www.garmin.com/sv-SE/

Solix 12 CHIRP MSI+ GPS G2

Redan i juninumret kunde vi tipsa om generation 2 av Humminbirds prisvinnande SOLIX-serie. Nu har vi nöjet att presentera flaggskeppsmodellen – SOLIX 12 CHIRP MSI+ GPS G2”.

SOLIX 12 G2 har en stor detaljrik 12,1″ touch display på 1500 Nits och ledande ekolodsteknik som MEGA Imaging+ samt Dual Spectrum CHIRP Sonar.

Utrustad med Cross Touch, kartplotter för Navionics, Wi-Fi, Bluetooth, Ethernet nätverk, NMEA 2000 och AutoChart Live för att skapa egna sjökort i realtid med både djup, bottenhårdhet och vegetation.

43 595 kr – www.comstedt.se

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
HikMicro Thunder TH35C
Produktrecension

Vildmarken testar HikMicro Thunder TH35C

Vi på Vildmarken älskar både att testa prylar och att jaga vildsvin – och ibland har vi ynnesten att få kombinera våra passioner. Vi har

Månadens tidning

I det här numret får vi följa med på utlandsäventyr i form av en klassisk monteria, en jaktform där man på förhand aldrig vet hur mycket eller vilket vilt man kommer stöta på. För Jens Kjær Knudsen var det dock ingen tvekan om vad som hade lockat honom till Spanien, nämligen drömmen om att fälla ett spanskt vildsvin. Tack för att du hjälper oss att utvärdera vår nya e-tidningsplattform! Med koden MAGVM1709 har du 100 kr rabatt på vår Magasin Vildmarken t-shirt! Koden anges i kassan och är endast giltig fram till 25/9 -21. (Klicka på omslaget för att öppna i helskärmsfönster. Vänd din mobiltelefon till horisontellt läge för att se tidningsuppslag.)         Tidigare publiceringsverkyg (ISSUU)   

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!