Ad

Daiwa Prorex XR 300HA

Daiwa

Rullens utseende och formgivning är välkänd för de flesta fiskare. Korrosionsbeständiga CRBB-lager. Som vev har man valt en 100 mm aluminiumvev med stora EVA-knoppar som ger bra grepp, även med våta händer och med handskar.

Rullen, som är byggd kring ett hållbart aluminiumstativ, har UTD-broms med en bromskraft på fantastiska 10 kg. IAR-lagret och den mekaniska bakbromsen ger dig möjlighet att vinna dina duster med de riktigt stora gäddorna. 

1 995 kr – www.fiske.se

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-11-14

Se även ...

Magasin Vildmarken #2

I det här numret har vi fått följa med Matilda Leijon ut på havsöringsfiske på Gotland. Det blev en blåsig historia som slutade lyckligt med kaninhopp i vattnet – och framför allt ett medlemskap i 60-klubben!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.