Ad

Swarovski Z8i 0.75-6×20 med snabba skott i fokus

Årets stora nyhet hos Swarovski på IWA 2018 är deras nya sikte, Swarovski Z8i 0.75-6×20. Ett sikte med fokus på drevjakt och snabba skott.

Swarovski Z8i 0.75-6x20

Tack vare vad de valt att kalla ”VIEWPLUS”, ger dig en vidvinkel med 0.75x förstoring vilket resulterar i 30% mer synfält. Du vrider förstoringen som vanligt, tills du hör och känner ett klick. ”CLICKONE”-funktionen ger ett påtagligt klick, så att du vet när du har nått 1x förstoring – för att sedan dra ytterligare för att nå 0.75-läget.

D-I-riktmedlet har reducerats till en enda belyst punkt, som ger en obegränsad vy av målet. Likt övriga z8i-sikten erbjuder de ett stort urval av högkvalitativa accessoarer och tillbehör. Kikarsiktet kommer att finnas till försäljning redan under april månad.

 

Teknisk data

Förstoring: 0.75-6x
Effektiv linsdiameter: 6,3-20 mm
Ljustransmission: 93%
Längd: 277 mm
Vikt: 520 gram

Hitta din återförsäljare via www.swarovskioptik.com

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-10

Se även ...

Magasin Vildmarken #8

Den här gången pryds omslaget av vår danske vän Frederik Bülow som i det här numret entusiastiskt berättar om sin lärorika och spännande bockjakt i södra Frankrike, med pilbåge!

Vi har även fått följa med en av Norges främsta jaktprofiler, Kristoffer Clausen, på lockjakt i Polen – och samtidigt fick vi chansen att prova hans nya rådjurspipa, Clausen Roedeercall Pro.

Felix Frey var nyligen det blågula hoppet i Hobie Fishing Worlds, en av världens mest prestigefyllda tävlingar, som ofta räknas som VM i kajakfiske. Magasin Vildmarken fick en pratstund med honom vid hemkomsten. Skytte är en färskvara och vi har bland annat tittat närmare på Blaser R8 .22-kit, en produkt som skapar nya möjligheter för övningsskytte och inte minst kostnadseffektiv mängdträning. Dessutom har vi träffat Magnus Berg som tipsade om hur man kan vässa sitt hagelskytte. Skotträning var även temat då Mattias Westerlund delade med sig av sina kunskaper gällande våra fyrbenta vänner, nämligen hundarna. Dessutom blir det i vanlig ordning god mat och recept från det vilda.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com