Ad

Swarovski Z8i 0.75-6×20 med snabba skott i fokus

Årets stora nyhet hos Swarovski på IWA 2018 är deras nya sikte, Swarovski Z8i 0.75-6×20. Ett sikte med fokus på drevjakt och snabba skott.

Swarovski Z8i 0.75-6x20

Tack vare vad de valt att kalla ”VIEWPLUS”, ger dig en vidvinkel med 0.75x förstoring vilket resulterar i 30% mer synfält. Du vrider förstoringen som vanligt, tills du hör och känner ett klick. ”CLICKONE”-funktionen ger ett påtagligt klick, så att du vet när du har nått 1x förstoring – för att sedan dra ytterligare för att nå 0.75-läget.

D-I-riktmedlet har reducerats till en enda belyst punkt, som ger en obegränsad vy av målet. Likt övriga z8i-sikten erbjuder de ett stort urval av högkvalitativa accessoarer och tillbehör. Kikarsiktet kommer att finnas till försäljning redan under april månad.

 

Teknisk data

Förstoring: 0.75-6x
Effektiv linsdiameter: 6,3-20 mm
Ljustransmission: 93%
Längd: 277 mm
Vikt: 520 gram

Hitta din återförsäljare via www.swarovskioptik.com

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-10

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.