Ad

Vilka blir Årets Viltkrog 2020? 

Vill du uppmärksamma en restaurang som arbetar med och satsar på viltkött på ett intressant sätt? Då kan du nominera den till Årets Viltkrog. 

Priset går till den restaurang i Sverige som använder viltkött på bästa sätt för lönsamhet och utveckling i sin verksamhet. Lämna ditt förslag före 22 november med motivering till viltkrog2020@viltmatakademin.se. 

Om du själv jobbar med viltmat så kan du dessutom anmäla dig till Årets Viltkock 2020. Tre  finalister väljs och dessa möts sedan den 25 januari på Eriksbergs Hotel & Nature Reserve i Blekinge. Anmälan görs på viltkock@viltmatakademin.se. 

I juryn finns bland Gert Klötzke som vann Årets Kock och som dessutom är mångårig ledare av Svenska Kocklandslandslaget samt Svenska Viltmatakademin.  

 

Källa: Svenska Jägareförbundet 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2019-10-18

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.