Svenska Jägareförbundets årsstämma sänds live

2021-06-02

Svenska Jägareförbundets årsstämma sänds live

Mockup image of hands holding black tablet pc with blank white desktop screen on wooden table

På lördag är det dags för Svenska Jägareförbundets årsstämma – och alla som vill har möjlighet att följa den i direktsändning.

hemsidan skriver förbundet att stämman, precis som i fjol, kommer genomföras digitalt via Teams – och att de därför har beslutat att filma stämman och sända ut den live.

– De medlemmar som vill titta och lyssna får då möjligheter att följa vad som sägs och beslutas. Vi tycker det är viktigt att de medlemmar som vill följa stämma ska kunna göra det, säger den avgående ordföranden Torbjörn Larsson.

Sänds via Youtube

Filmningen sker från Öster Malma där presidiet och förbundsstyrelsen närvarar för att genomföra årsstämman. Tittarna kan följa årsstämman via Youtube.

– Vi har valt Youtube eftersom det är en stor och känd kanal. Ett viktigt kriterium har varit att få en säker och stabil sändning. Skulle tittarna eventuellt uppleva problem med Youtube beror det nästan alltid på tittarens egen uppkoppling eller inställningar, säger kommunikationschefen Magnus Rydholm.

Lördag den 5 juni klockan 09.00 öppnas Svenska Jägareförbundets årsstämma.

Följ årsmässan här.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Prylar

Pryltips: Caldwell Claymore

Caldwell Claymore ger alla fördelar med en elektrisk lerduvekastare utan att man behöver bära runt ett tungt batteri. Denna lätthanterade, fotmanövrerade, manuella enhet kan kasta