Ad

Hylte Jakt & Lantman pryltips!

Några härliga pryltips från Hylte Jakt & Lantman!

5etta buffelskinnförkläde

Grillförkläde i mycket mjukt och slitstarkt buffelskinn. Passar även till slakt och hundtrimning eftersom hår inte fastnar. Ett fantastiskt förkläde som bara kommer att bli snyggare med åren ju mer man använder det.

www.hylte-lantman.se – 495 kr

Genzo XPO-700 pannlampa

Smart pannlampa med multifunktion! XPO-700 går att använda som pannlampa, ficklampa eller arbetslampa och är med sina många användningsområden perfekt att ha med sig ut på jakten, campingen eller friluftsäventyret. Ljusstyrka på 700 lumen och tre olika ljuslägen; hög, låg och strobe. Väger 53 gram exklusive batteri.  

www.hylte-lantman.se – 495 kr

Genzo Light 155 komradio

Nya Genzo Light 155 har allt som de flesta behöver. Den är iten och lätt med suveränt ljud och stor tydlig display som visar kanal och pilotton i klartext. Viskningsfunktion som gör att om man viskar när man sänder så hörs det normalt för mottagaren. Intelligent bordsladdare och laddningsbart, Panasonic Li-Ion batteri tillverkat i Japan på inte mindre än 3 000 mAh. Hela sex års garanti!

www.hylte-lantman.se – 999 kr

Genzo Royal 155 XTM Komradio 

Liten och lätt med suveränt ljud, drifttid upp till 80 timmar och stor tydlig display som visar kanal och pilotton i klartext. Genzo Royal 155 XTM har allt och lite till och är radion för dig som ställer extremt höga krav på din utrustning! Nu med flerspråkigt och enklare menysystem samt marknadens största batteri som ger en lång drifttid.

www.hylte-lantman.se – 1995 kr

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-09-20

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.