Ad

Blaser R8 Ultimate

Blaser tar sina ergonomiska tumhålskolvar till en ny nivå när de under jaktmässan Jagd och Hund i Dortmund, Tyskland. Den nya Ultimate-kolven kommer med många praktiska fördelar, så som justerbart kindstöd och dämpad eller justerbar bakkappa.

Nya Blaser R8 Ultimate sätter en ny standard på sina R8-kolvar, när det gäller funktionalitet och design. Den ergonomiskt utformade tumhålskolven ger en helt avslappnad skjutposition och en mycket bra kontroll av vapnet vid avfyrning. Med de nyutvecklade, modulära stockarna ger R8 Ultimate, R8 Ultimate Silence samt enskottaren K95 Ultimate Carbon möjlighet att individuellt ställa in din bössa på för en perfekt anläggning.

Justerbar kolvkam

Det har blivit mycket populärt i jägarsverige att installera någon form av kolvkamshöjare på sina gevärsstockar. Vi har sett många bra lösningar från olika leverantörer och vapensmedar på Blasers stockar, men på de nya Ultimate-stockarna kommer det alltså som standard och vi är nu glada att se hur elegant de löst uppgiften. 

Rekylabsorberande system

Du kan välja mellan standard, justerbar eller en extra rekylabsorberande bakkappa. De är enkla att byta ut och den sistnämnda utlovar att ge ett mycket behagligt skytte även vid större kalibrar. De interna absorptionselementen finns i olika hårdhet, som kan anpassas efter dina önskemål och ger en märkbart minskad pipresning vid skytte, speciellt i kombination med R8 Ultimate Silence eller en annat ljuddämpare.

Nya Blaser R8 Ultimate och K95 Ultimate Carbon visas för första gången i Sverige på Elmia Game Fair i Jönköping.

Läs mer på www.normark.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-02-20

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.