Ad

Adam Alsing död i sviterna av covid-19

Under onsdagen avled radioprofilen och programledaren Adam Alsing i sviterna av covid-19. Detta bekräftar hans familj via kommunikationschefen på Discovery och Kanal 5, Daniel Lagerqvist.

Adam Alsing. Foto: Staffan Johansson

Bild från intervju med Adam Alsing”Det är med stor sorg och enorm saknad vi tvingas meddela att vår älskade Adam inte längre finns med oss. Efter ett par veckors kamp mot covid-19 avled Adam under onsdagen”, säger anhöriga till Alsing i ett uttalande.

Vi på redaktionen hade nöjet och äran att få träffa Karlstadfödda Adam vid några tillfällen och denna mångkonstnär hann även bli en bra ambassadör för jakten.
Adam Alsing blev 51 år gammal.

Staffan Johansson
Chefredaktör, Magasin Vildmarken

Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-04-15

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.