Magasin Vildmarken #1 2020

Tjädern har en framträdande roll i det här numret och Joakim Nordlund följde med Andreas Vennberg för att dokumentera en toppfågeljakt i Norrland där gammeltuppen var målet. Även matlagningen går på tjädertemat i det här numret och den här gången dukar Tobias Eriksson upp just tjäder, med smörad savoykål och konjaksås.

För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

 

[sg_popup id=25]

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
Senaste inläggen
Se även
Vapentest

Vildmarken testar: Sako S20 Hunter

Sedan Sakos livesända premiär har många svenska jägare varit nyfikna på deras senaste produkt, Sako S20 Hunter. Detta gevär är byggt för att anpassas och

Produktrecension

Vildmarken testar: GRS Hunter Light

Är du precis som jag kräsen när det kommer till gevärskolvar? Jag vill att vapnet ska ligga perfekt, och eftersträvar att kunna lägga an även

Vildmarken Play

Vildmarken Podcast
Nyheter

Vildmarken möter: Odd Einar Bruem

Nu finns ett nytt podcastavsnitt ute. Den här gången träffade vi Odd Einar Bruem, djurförsäkringschef på Svedea, för ett samtal om vad man bör tänka