Magasin Vildmarken #1 2020

Tjädern har en framträdande roll i det här numret och Joakim Nordlund följde med Andreas Vennberg för att dokumentera en toppfågeljakt i Norrland där gammeltuppen var målet. Även matlagningen går på tjädertemat i det här numret och den här gången dukar Tobias Eriksson upp just tjäder, med smörad savoykål och konjaksås.

För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen “ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

 

[sg_popup id=25]

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
Email
Senaste inläggen
Nyheter

Misstänkt fall av salmonella i safaripark

På Eriksberg, en safaripark utanför Åryd i Karlshamn, har det avlivats ett vildsvin. Detta efter ett misstänkt fall av salmonella. SVT Nyheter Blekinge rapporterar om

Se även
RCC M48
Produktrecension

Vildmarken testar: RCC M48

Falkenberg är inte bara stränder, gigantiska varuhus och goda drycker, här finns även RCC Mekaniska Verkstad som bland annat tillverkar lätta och effektiva ljuddämpare av

Vildmarken Play

Vildmarken Podcast
Nyheter

Vildmarken möter: Magnus Samuelsson

Ni har väl inte missat vårt möte med Magnus Samuelsson? Nyligen träffade vi honom i köket i östgötska Tidersrum för ett samtal om vägen till

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.