Vildmarken Skytte- och Eventcenter bjuder in till JAKTEXPO

Den 24 februari bjuds det in till Jaktexpo på Vildmarken Skytte- och Eventcenter. Under dagen kommer besökarna bland annat kunna testskjuta världsnyheten Sauer 505 i Sveriges bredaste skjutbio, kolla in säsongens nyheter, prata med experter i branschen – och givetvis fynda i butiken! Genom eventet vill Vildmarken lyfta samarbetet med sina leverantörer.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Testa nya Sauer 505 i skjutbiografen

Blaser Group finns på plats och låter dig bland annat testa på nya Sauer 505. I samarbete med Norma får du samtidigt även uppleva effekten av blyfri ammunition.

Slipa din favoritkniv tillsammans med Tormeks experter

Under dagen finns Tormeks kunniga personal på plats för att ge tips och råd! Passa på att ge din favoritkniv nytt liv! Experterna finns på plats hela dagen och slipar så många knivar de hinner med.

Upplev optik i världsklass

Swarovski Optik finns på plats och visar upp sitt sortiment; från handkikare och kikarsikte till tubkikare. I biografen finns även möjlighet att testa nya Z8i+.

Upplev nyheter från Härkila och Seeland

Få en guidad tur i Härkilas och Seelands sortiment! Ta del av säsongens nyheter – och hitta fynd från tidigare kollektioner.

Vildmarken Skytte- och Eventcenter bjuder in till Jaktexpo: ”Ska känna en varm och gemytlig känsla i butiken”

– Vi är otroligt glada över att få utöka samarbetet med några av de bästa i branschen och vill därför göra något extra tillsammans med dessa, säger butikschef Philip Bergkvist Göransson som utlovar en lördag utöver det vanliga.

Philip berättar att anläggningen och sortimentet inte hade varit något utan Vildmarkens brand partners. Under det allra första Jaktexpo:t kommer bland annat utsända från Blaser Group, Härkila, Seeland, Tormek, Lafayette, A-tec, Hikmicro och inte minst Norma att ta plats i anläggningen. Philip utvecklar:

– Det blir en möjlighet för våra gäster att prata med experterna, uppleva nyheter och inte minst testa dem. En av höjdpunkterna som jag tror att många har sett fram emot är att testskjuta nya Sauer 505 som onekligen fått en riktig hype den senaste veckan.

Butiken på Nyängen i Grums har nu haft öppet ett tag och Philip har tillsammans med sina kollegor hunnit sätta sin prägel på butiken.

– Det har varit otroligt kul, men också väldigt lärorikt. Visionen vi har är att vara en destination för bra och utvecklande skytte och roliga event, men givetvis ska vi även vara en butik dit du kan vända dig för att få riktigt bra service, säger han.

Philip hoppas att kunderna ska känna en varm och gemytlig känsla direkt när de kommer in på anläggningen.

– Här erbjuds allt från jaktkläder, vapen, ammunition och optik. Men även en hel del produkter för uteliv och hund. Vår butik har varit välbesökt och vi verkar ha träffat rätt med vårt sortiment, då det onekligen sticker ut lite jämfört med andra jaktbutiker. Och naturligtvis finns det alltid en go kôpp kaffe att få, säger Philip som gläds över alla glada tillrop hittills.

Unik skytteupplevelser

För ett tag sedan öppnade dessutom bokningen av skjutbion och sedan dess har såväl små som stora sällskap gästat, konferenser genomförts och kalas likaså. Många besökare vittnar om en unik skytteupplevelse.

– Vi har fått en otroligt fin respons och varma ord och det värmer att se hur glada gästerna är för att en sådan här anläggning får ta plats i hjärtat av Värmland.

Motor i fokus när Polaris tar plats

Tillsammans med Polaris och Mats Skog & Fritid kan du testköra årets modeller av ATV och UTV. Om du blir medlem har du även chans att vinna en fyrhjuling!

Hikmicro på plats - nattoptik i alla prisklasser

Flera av våra varumärkespartners finns på plats. Däribland Hikmicro och Lafayette som berättar om sina tekniknyheter – och erbjuder bra deals!

Ballistik, kulor och krut

Som en av våra främsta partners är förstås Norma en del av evenemanget. På plats för att svara på frågor men inte minst provskjuta det ena och det andra.

Fler leverantörer på plats

Flera av våra varumärkespartners finns på plats. Däribland Hikmicro och Lafayette som berättar om sina tekniknyheter – och erbjuder bra deals!

Där E18 och E45 möts

Vid Vänerns norra strand, där nära fjordens inlopp, där hittar ni Grums. En slogan som löd Så mycket mer än du tror syntes förr om åren frekvent ute på stan – och även om denna slogan aldrig klubbades igenom rent politiskt så fångar den andan och det strategiska läget i kommunen. Passande nog drömmer nu vi på Vildmarken om att tillsammans med regionen och de lokala, besökare och samarbetspartners framöver bli just mycket mer än man kanske kan tro.

En biltur bort

Vi finns på Nyängen strax utanför tätorten, där Europavägarna E18 och E45 möts. Här passerar dagligen runt 20 000 fordon – och även om det kanske vore en överdrift att säga att alla vägar leder till Grums så kvarstår det faktum att oavsett om ni kommer från Karlstad, Oslo, Stockholm eller Göteborg, och allting däremellan, så är ett besök bara en biltur bort.

Adressen till Vildmarken är Åsbäcksvägen 3, 664 34 Grums.