Naturnära hundområde

Vi på Vildmarken är hundmänniskor ut i fingerspetsarna. Tillsammans med både lokala och nationella hunddressörer planeras ett inhägnat område som kommer bjuda på återkommande aktiviteter, både för dig och din fyrbenta vän.

Valpkurser, utställningar och inkallningsträning är bara några exempel på vad som kommer kunna genomföras. Vi kommer tillsammans med likasinnade skapa aktiviteter och möjligheter för hundträning – och som medlem har du dessutom möjlighet att nyttja rastgården till din hund. 

Lydnad/dressyr

Lydnad borgar för en betydligt effektivare och bättre fyrbent jaktkamrat – och rätt dressyr innebär att den är redo när det är skarpt läge. Grunden kan ni lägga hos oss!

Valpkurser

En valpkurs är i många fall hundars första aktivitet – och ett utmärkt tillfälle att lägga en god social grund, samtidigt som även husse och matte får med sig värdefull kunskap hem i ryggsäcken.

Koppelträning

Känns det stundtals som att hundpromenaderna är en mellan dig och din hund? Koppelträning kan kännas frustrerande, men övning ger färdighet och hos oss kan du få redskapen du behöver.

Rastgård

Hundar som får tillfälle att springa av sig överskottsenergi och socialisera med andra hundar blir ofta lugna och harmoniska – och sinnesstämningen smittar gärna av sig även på husse och matte!