I det här numret har vi testat några av marknadens värstingar vad gäller termiska enheter; eller vad sägs om ATN Mars 4, BlakNite Falk 50 Max+ och/eller Zeiss DTI 3/35?
Och på tal om att jaga under dygnets mörka timmar så ringde vi upp vår norske vän, jaktprofilen Kristoffer Clausen, för att prata om hans stora passion för nattjakt på räv – något han beskriver som en magisk upplevelse.
Matilda Leijon tar oss med på något som hon kallar för det mest spännande fisket hon varit med på, nämligen pelagiskt spinnfiske på gös. Dessutom svängde denna globetrotter förbi vår podcaststudio för att prata om tiden på ForshagaAkademin, sin nya klädkollektion, Belize-dramat – och inte minst hur fiskeintresset började.
Dessutom blir det såklart fler prylar, Hundskolan Vision med Mattias Westerlund, möten med fler spännande profiler – och god mat såklart!
De flesta som läser detta är nog överens om att det är något alldeles extra att äta ute i naturen. Den här gången tog vi med lite styckdetaljer från frysen och resterna från julskinkan. Skavet stekte vi sedan upp på muurikkan tillsammans med ett hemlagat mos, en utsökt pepparrotskräm – och i sällskap av vännerna från jaktlaget såklart! Receptet hittar ni såklart längre fram i tidningen.
Trevlig läsning, önskar vi på Magasin Vildmarken!