Frågor & svar

Hur lång leveranstid har ni?

1-3 arbetsdagar på lagervaror, så som accessoarer, verktyg och tillbehör. 3-10 dagar på klädesplagg med tryck. Observera att denna tidsestimering är inom Sverige och kan ta ytterligare dagar för leverans i andra länder.

Var är mitt paket?

Så snart din order är packad får du en spårningsnummer via e-post från PostNord eller DHL. Spåra ditt paket via länken i mejlet, eller klicka in på PostNord.se eller DHL.com.

Jag vill byta ut eller returnera en produkt, hur gör jag?

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Returera skall skickas direkt till oss och inte till ombud. Adressen för returer är:

Vildmarken Brand Store
Åsbäcksvägen 3, 664 34 Grums.

Kan jag ångra mitt köp?

När man handlar på nätet har man alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansköpslagen. Det gäller dock att inga förpackningar är brutna och att ingenting är använt.

Varför kan det finnas en tunn hinna på plagget när jag tar emot det, och hur försvinner den?

Våra tröjor trycks på beställning med hjälp av DTG-teknik, vilket står för Direct To Garment. Denna tryckmetod innebär att plaggen förbehandlas med en vätska som möjliggör en sammanfogning av färg och textil under en värmepress. Ibland kan det förekomma rester av denna vätska i form av en tunn hinna på plagget eller i sömmar, men dessa försvinner vid första tvätten eller med en våt trasa.

Jag saknar en hundras eller kaliber i ert urval, kan ni lägga till fler alternativ?

Inga problem, vi strävar efter att ha en fullständig lista över hundar och kalibrar! Kontakta oss genom formuläret ovan eller lämna en kommentar i din order, så ordnar vi det!

Kan ni hjälpa mig med trycka av en egen design?

I mån av tid kan vi hjälpa till med tryck av egen design. Kontakta oss via formuläret för prisförslag.

Har du andra frågor? Kontakta oss!

Vid ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan eller ringa oss på 010-459 90 12 för frågor om beställningar på vår e-handel, eller 010-459 90 13 för frågor direkt till vår fysiska butik.