Ad

Exklusivt på Vildmarken: Zodiac One i 3D

På Swedish Game Fair presenterade Zodiac sin nya jaktradio, Zodiac One. Med den behöver du aldrig fundera på vilken frekvens ni ska jaga på, då Zodiac One är en jaktradio med både 31 och 155 MHz inbyggt i en och samma radio.

Zodiacs nya radio levereras med en combiantenn som klarar båda frekvenserna, vilket betyder att du endast behöver en antenn. I nästa nummer av Magasin Vildmarken kommer vi att ge en större, välförtjänt presentation av radion, men tills dess kan du nedan se radion exklusivt i 3D, dra med fingret eller muspekaren för att rotera. Starta din helt kostnadsfria prenumeration av Magasin Vildmarken här.

(3D-bild: Copyright © Staffster AB)

Zodiac One är vattentät och stryktålig samt att den har ett gummerat skal som gör den väldigt behaglig att hålla i. Med sin orangea färg så är den lätt att hitta om du skulle tappa den. Det följer även med en snabb intelligent bordsladdare, Li-polymer batteri på 2400mAh.

Funktioner:

· Inbyggd Blåtand
· Scanning av båda frekvensbanden
· Viskafunktion
· 2-kanalspassning
· Pilottoner
· Röststyrning
· Open speaker
· Ändra uteffekt
· Batterispar
· Återställ
· Snabb intelligent bordsladdare
· Litiumbatteri 2400 mAh
· 3 års garanti på radiodel och 1 års garanti på tillbehör

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-06-03

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.