Ad

Zeiss Victory 8×45 Range-Finder

Victory 8×45 Range-Finder är en kompakt och innovativ kikare ifrån Carl Zeiss i absolut toppklass.

zeissrangefinder

Zeiss Victory 8×45 RF är en kikare med kombinerad avståndsmätare. Med en otrolig skärpa och klarhet finner du lätt ditt mål och med avståndsmätaren kan du enkelt beräkna kulbana och eventuell fallhöjd.

Vattentät och imtät. Långt ögonavstånd och fungerar perfekt även för de som använder glasögon. En kikare i världsklass. Kikaren har LotuTec® som är en coating på linserna. Den gör att vattnet lätt rinner av och motverkar dimma på linserna.

www.zeiss.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-01-17

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.