Ad

Zeiss Victory 8×45 Range-Finder

Victory 8×45 Range-Finder är en kompakt och innovativ kikare ifrån Carl Zeiss i absolut toppklass.

zeissrangefinder

Zeiss Victory 8×45 RF är en kikare med kombinerad avståndsmätare. Med en otrolig skärpa och klarhet finner du lätt ditt mål och med avståndsmätaren kan du enkelt beräkna kulbana och eventuell fallhöjd.

Vattentät och imtät. Långt ögonavstånd och fungerar perfekt även för de som använder glasögon. En kikare i världsklass. Kikaren har LotuTec® som är en coating på linserna. Den gör att vattnet lätt rinner av och motverkar dimma på linserna.

www.zeiss.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-01-17

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

Augusti är här och därmed även dags för högtidsstunder som bland annat björnjakt. Den 21 augusti är premiärdatumet och i det här numret har vi laddat upp ordentligt genom att träffa kände björnjägaren och filmproducenten, Rasmus Boström, som berättar om hur han förbereder sig inför vad som komma skall.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.