Ad

Zeiss V8 1.1-8×30

Belyst värsting kikarsikte med hela 1.1-8 zoomomfång. Ett sikte som passar lika bra som drevjakts specialist som allroundsikte.

VICTORY_V8_ZF_1.1_8x30_PERSPEKTIVE__Copy_

Ytbehandlingarna är så bra att trots att objektivet bara är 30mm är ljustransmission tillräckligt bra för riktig vakjakt. Den 36mm stora tuben gör sitt också för ljusinsläppet. Riktmedlet och den belysta är så pass tunna och fina att de inte skymmer målet. Ögonavstånd 95mm, skymningsvärde 3.5-15.5, synfält 39.5-5.3m/100m, vikt 600g. VICTORY-V8-ZF-1.1-8x30-RECHTS

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-02-02

Se även ...

Magasin Vildmarken #4

I månadens nummer får du möta Alexandra Hellström, ett välkänt ansikte som jagat sedan barnsben. Vi tipsar om nya prylar, testar vapen och ljuddämpare. Mathias Westerlund berättar mer om hans nya webbsatsning och Jimmy Stening bjuder på ännu ett förföriskt recept.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.