Ad

Zeiss V8 1.1-8×30

Belyst värsting kikarsikte med hela 1.1-8 zoomomfång. Ett sikte som passar lika bra som drevjakts specialist som allroundsikte.

VICTORY_V8_ZF_1.1_8x30_PERSPEKTIVE__Copy_

Ytbehandlingarna är så bra att trots att objektivet bara är 30mm är ljustransmission tillräckligt bra för riktig vakjakt. Den 36mm stora tuben gör sitt också för ljusinsläppet. Riktmedlet och den belysta är så pass tunna och fina att de inte skymmer målet. Ögonavstånd 95mm, skymningsvärde 3.5-15.5, synfält 39.5-5.3m/100m, vikt 600g. VICTORY-V8-ZF-1.1-8x30-RECHTS

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-02-02

Se även ...

Magasin Vildmarken #6

l det här numret pryder jaktprofilen Leif Fredriksson omslaget. Det han inte kan om vildsvinsjakt och eftersök är knappast värt att veta, även om han själv bestämt hävdar att man aldrig kan bli fullärd. Det blev givetvis en del prat om just dessa båda ämnen, men även om höstens planer tillsammans med Bearplay där 30 års erfarenhet av just vildsvin kommer att ligga till grund för spännande jaktdokumentärfilmer.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Som prenumerant kan du även få erbjudanden från Vildmarkens samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.