Ad

Zeiss V8 1.1-8×30

Belyst värsting kikarsikte med hela 1.1-8 zoomomfång. Ett sikte som passar lika bra som drevjakts specialist som allroundsikte.

VICTORY_V8_ZF_1.1_8x30_PERSPEKTIVE__Copy_

Ytbehandlingarna är så bra att trots att objektivet bara är 30mm är ljustransmission tillräckligt bra för riktig vakjakt. Den 36mm stora tuben gör sitt också för ljusinsläppet. Riktmedlet och den belysta är så pass tunna och fina att de inte skymmer målet. Ögonavstånd 95mm, skymningsvärde 3.5-15.5, synfält 39.5-5.3m/100m, vikt 600g. VICTORY-V8-ZF-1.1-8x30-RECHTS

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-02-02

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.