Ad

Zeiss V8 1.1-8×30

Belyst värsting kikarsikte med hela 1.1-8 zoomomfång. Ett sikte som passar lika bra som drevjakts specialist som allroundsikte.

VICTORY_V8_ZF_1.1_8x30_PERSPEKTIVE__Copy_

Ytbehandlingarna är så bra att trots att objektivet bara är 30mm är ljustransmission tillräckligt bra för riktig vakjakt. Den 36mm stora tuben gör sitt också för ljusinsläppet. Riktmedlet och den belysta är så pass tunna och fina att de inte skymmer målet. Ögonavstånd 95mm, skymningsvärde 3.5-15.5, synfält 39.5-5.3m/100m, vikt 600g. VICTORY-V8-ZF-1.1-8x30-RECHTS

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-02-02

Se även ...

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #12

December är här och vi kan erbjuda ett fullspäckat nummer. Per ”Bula” Kristoffersson är förmodligen Skandinaviens enda professionella eftersöksjägare. Över 40 års erfarenhet har gett honom unika kunskaper – något som han gärna delar med sig av, bland annat i det här numret!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.