Ad

Direkt från SHOT SHOW 2018: ZEISS Conquest V4

Nya ZEISS Conquest V4-serien bygger på ett 4 gångers zoomförhållande, som innefattar en 30 mm tub och består av modellerna 1-4×24, 3-12×56, 4-16×44 och 6-24×50.

ZEISS Conquest V4

ZEISS Conquest® V4 är för jägare och skyttar vars livsstil och äventyr involverar traditionell och långdistansjakt, samt skytte och långdistansskytte.

Alla modeller levererar 90% ljustransmission och riktmedlet i andra fokalplanet och erbjuder många klick (0.25 MOA) för både höjd och vind. Den lågförstorande modellen 1-4×24 är tillgänglig med ballistiktorn som tillbehör, medan 3-12×56-versionen är standard med justerbara rattar under lock. Modellerna 4-16×44 och 6-24×50 har däremot yttre ballistiktorn och är alltid tillgängliga.

Zeiss Conquest V4 erbjuder olika riktmedel. Dessa inkluderar traditionella kors liksom ZEISS nya, MOA-baserade riktmedel ZMOA och ZBR. Riktmedlen är belysta som standard för 1-4×24-modellen och valfritt för modellerna 3-12×56 och 6-24×50. 

Se mer på http://sportsoptics-shop.zeiss.com/c/riflescopes_conquest-v4

 

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-01-24

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.