Ad

Direkt från SHOT SHOW 2018: ZEISS Conquest V4

Nya ZEISS Conquest V4-serien bygger på ett 4 gångers zoomförhållande, som innefattar en 30 mm tub och består av modellerna 1-4×24, 3-12×56, 4-16×44 och 6-24×50.

ZEISS Conquest V4

ZEISS Conquest® V4 är för jägare och skyttar vars livsstil och äventyr involverar traditionell och långdistansjakt, samt skytte och långdistansskytte.

Alla modeller levererar 90% ljustransmission och riktmedlet i andra fokalplanet och erbjuder många klick (0.25 MOA) för både höjd och vind. Den lågförstorande modellen 1-4×24 är tillgänglig med ballistiktorn som tillbehör, medan 3-12×56-versionen är standard med justerbara rattar under lock. Modellerna 4-16×44 och 6-24×50 har däremot yttre ballistiktorn och är alltid tillgängliga.

Zeiss Conquest V4 erbjuder olika riktmedel. Dessa inkluderar traditionella kors liksom ZEISS nya, MOA-baserade riktmedel ZMOA och ZBR. Riktmedlen är belysta som standard för 1-4×24-modellen och valfritt för modellerna 3-12×56 och 6-24×50. 

Se mer på http://sportsoptics-shop.zeiss.com/c/riflescopes_conquest-v4

 

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-01-24

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.
Ad

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.