Ad

Direkt från SHOT SHOW 2018: ZEISS Conquest V4

Nya ZEISS Conquest V4-serien bygger på ett 4 gångers zoomförhållande, som innefattar en 30 mm tub och består av modellerna 1-4×24, 3-12×56, 4-16×44 och 6-24×50.

ZEISS Conquest V4

ZEISS Conquest® V4 är för jägare och skyttar vars livsstil och äventyr involverar traditionell och långdistansjakt, samt skytte och långdistansskytte.

Alla modeller levererar 90% ljustransmission och riktmedlet i andra fokalplanet och erbjuder många klick (0.25 MOA) för både höjd och vind. Den lågförstorande modellen 1-4×24 är tillgänglig med ballistiktorn som tillbehör, medan 3-12×56-versionen är standard med justerbara rattar under lock. Modellerna 4-16×44 och 6-24×50 har däremot yttre ballistiktorn och är alltid tillgängliga.

Zeiss Conquest V4 erbjuder olika riktmedel. Dessa inkluderar traditionella kors liksom ZEISS nya, MOA-baserade riktmedel ZMOA och ZBR. Riktmedlen är belysta som standard för 1-4×24-modellen och valfritt för modellerna 3-12×56 och 6-24×50. 

Se mer på http://sportsoptics-shop.zeiss.com/c/riflescopes_conquest-v4

 

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-01-24

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #11

November är här och vi kan erbjuda ett fullspäckat nummer. På omslaget ser ni Josefin Wallin som nyligen var med på älgjakt uppe i Härjedalen tillsammans med elva andra tjejer – en unik jaktupplevelse med stort fokus på lagkänsla och samarbete.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.