Ad

Zeiss Conquest DL 2-8×42

Jagar du inte så mycket eller har du precis börjat med jakt och ska få slantarna att räcka men fortfarande vill ha ett kvalitetssikte är Conquest DL 2-8×42 ett utmärkt alternativ.

zeiss

Hög ljustransmission, Zeiss fenomenala LotuTec behandling och bland det tunnaste och skarpaste riktmedlet som går att få idag är det svårt att gå fel med Conquest. Med 2-8x förstoring klarar du det mesta i jaktväg från drevjakt till älg- eller vakpasset.

www.zeiss.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-04-20

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #2

Februari är här och vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av den norska jaktprofilen Joakim Pettersen som driver en av Nordens största jaktbloggar. Under ett pass pratade vi om jaktglädje och hemligheten bakom hans popularitet.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.