Ad

Zeiss Conquest DL 2-8×42

Jagar du inte så mycket eller har du precis börjat med jakt och ska få slantarna att räcka men fortfarande vill ha ett kvalitetssikte är Conquest DL 2-8×42 ett utmärkt alternativ.

zeiss

Hög ljustransmission, Zeiss fenomenala LotuTec behandling och bland det tunnaste och skarpaste riktmedlet som går att få idag är det svårt att gå fel med Conquest. Med 2-8x förstoring klarar du det mesta i jaktväg från drevjakt till älg- eller vakpasset.

www.zeiss.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-04-20

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #2

I detta nummer får du lära känna världsmästaren i lerduveskytte, Rebecka Bergkvist från Fåglum, lite extra. Hennes brinnande intresse för skyttet föddes genom jakten och vi fick hänga med henne en dag på jaktmarkerna i Västra Götaland.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »