Ad

Pryltips: Kamin Z-aim Danne Gkamin_blocket

Skön värmekälla för jaktkojan, jakttornet, tältet, eller på fisketuren.

Monteras ihop på mindre än en minut. Nedre rökröret är utrustat med reglerbart dragspjäll. Hällen har löstagbar spisplatta. Höger sida kaminen är utrustad med hållare för eldgaffel etc. Väster sida har ett utfällbart bärhandtag vilket gör det enkelt att bära kaminen tex. för att tömma aska. Draget justeras både via konstruktion i luckan och skorstenensspjället. Lösningen med enbart tre ben gör att kaminen står stadigt även på ojämnt underlag utomhus.

Speci
Bränner ved – upp till 40 cm lång.
Vikt: ca 10 kg komplett.
Rökrör 2,4m
Längd: 450 mm
Bredd: 250 mm
Djup: 192 mm

Pris 2 495 krkamin_18
Läs mer på www.z-aim.com

zaim

Inlägg av: Rickard Faivre den 2016-03-17

Se även ...

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.