Ad

Z-aim Danne G

Z-aim Danne G är en mycket smart hopfällbar kamin med ett nästan oändligt antal användningsområden inom jakt och friluftsliv.
Kaminen levereras packad i en tillhörande väska med bärremmar och axelband komplett med 2,4 meter rökrör och gnistfälla förvarat direkt inne i kaminen.

Monteringen av kaminen sker på bara någon minut, fäll ut benen och plocka ut rökrören och sätt ihop valfritt antal så är den klar. Den mycket välgenomtänkta konstruktionen tillsammans med generösa innermått gör att den till en effektiv värmekälla för många olika behov/användningsområden.

www.z-aim.com

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-01

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.