Z-aim Danne G

2018-11-01

Z-aim Danne G

Z-aim Danne G är en mycket smart hopfällbar kamin med ett nästan oändligt antal användningsområden inom jakt och friluftsliv. Kaminen levereras packad i en tillhörande väska med bärremmar och axelband komplett med 2,4 meter rökrör och gnistfälla förvarat direkt inne i kaminen.

Z-aim Danne G

Z-aim Danne G är en mycket smart hopfällbar kamin med ett nästan oändligt antal användningsområden inom jakt och friluftsliv.
Kaminen levereras packad i en tillhörande väska med bärremmar och axelband komplett med 2,4 meter rökrör och gnistfälla förvarat direkt inne i kaminen.

Monteringen av kaminen sker på bara någon minut, fäll ut benen och plocka ut rökrören och sätt ihop valfritt antal så är den klar. Den mycket välgenomtänkta konstruktionen tillsammans med generösa innermått gör att den till en effektiv värmekälla för många olika behov/användningsområden.

www.z-aim.com

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.