Ad

Yukon Goggles Tracker

Yukon Tracker är en kompakt, lätt kikare som används som goggels när du vill gå ute i mörker utan att använda en ficklampa.

Tracker kan användas i alla slags förhållanden, regn som kyla och snö En lättanvänd kikare med ett mjukt skydd runt ögonen som gör att inte ljuset slipper ut, samt inbyggd IR lampa. Linsskydden är gjorda som flip up vilket gör att du alltid har dem med dig och inte förlägger eller tappar bort dem.

Med Yukon Tracker kan du lätt gå ut på pass eller promenera i mörkret då du behöver ha båda dina händer fria och inte upptagna av en ficklampa, detta tack vare att det inte är någon förstoring på Yukon Tracker.

www.skanejakt.se | 5 600 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-03-02

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.