Ad

Yukon Goggles Tracker

Yukon Tracker är en kompakt, lätt kikare som används som goggels när du vill gå ute i mörker utan att använda en ficklampa.

Tracker kan användas i alla slags förhållanden, regn som kyla och snö En lättanvänd kikare med ett mjukt skydd runt ögonen som gör att inte ljuset slipper ut, samt inbyggd IR lampa. Linsskydden är gjorda som flip up vilket gör att du alltid har dem med dig och inte förlägger eller tappar bort dem.

Med Yukon Tracker kan du lätt gå ut på pass eller promenera i mörkret då du behöver ha båda dina händer fria och inte upptagna av en ficklampa, detta tack vare att det inte är någon förstoring på Yukon Tracker.

www.skanejakt.se | 5 600 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-03-02

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.