Ad

Work Sharp ger dig perfekta knivar

Vill man ha vassa och iordninggjorda knivar så är en handhållen bandslip något man bör ha i sin ägo. Magasin Vildmarken har besökt Hylte Jakt & Lantman för att testa Work Sharp Ken Onion Edition.

Work sharp

Det här är ett redskap som är enkel att använda och som gör att man utan bekymmer kan lägga allt från rakbladsvassa kanter på en kniv till att skapa en hållbarare variant på en annan. Graderna går från 10 till 30, och man kan justera kantprofilerna från fullständig konvex till nära nog platt konvex vilket betyder att man kan vässa i princip alla knivar efter behov och önskemål. Motorn är kraftig och mångsidig. Varvtalet kan justeras beroende på om man vill ha snabb skärpa eller mer exakt inställning och styrs genom en avtryckare.

Mångsidigheten hos den här bandslipen är fantastisk och den klarar även av att vässa andra verktyg som exempelvis saxar och trädgårdsredskap. En grym produkt helt enkelt som vi verkligen kan rekommendera.

www.hylte-lantman.com

 

Inlägg av: Daniel Emsevik den 2018-04-07

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.