Ad

Work Sharp ger dig perfekta knivar

Vill man ha vassa och iordninggjorda knivar så är en handhållen bandslip något man bör ha i sin ägo. Magasin Vildmarken har besökt Hylte Jakt & Lantman för att testa Work Sharp Ken Onion Edition.

Work sharp

Det här är ett redskap som är enkel att använda och som gör att man utan bekymmer kan lägga allt från rakbladsvassa kanter på en kniv till att skapa en hållbarare variant på en annan. Graderna går från 10 till 30, och man kan justera kantprofilerna från fullständig konvex till nära nog platt konvex vilket betyder att man kan vässa i princip alla knivar efter behov och önskemål. Motorn är kraftig och mångsidig. Varvtalet kan justeras beroende på om man vill ha snabb skärpa eller mer exakt inställning och styrs genom en avtryckare.

Mångsidigheten hos den här bandslipen är fantastisk och den klarar även av att vässa andra verktyg som exempelvis saxar och trädgårdsredskap. En grym produkt helt enkelt som vi verkligen kan rekommendera.

www.hylte-lantman.com

 

Inlägg av: Daniel Emsevik den 2018-04-07

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #6

l det här numret pryder jaktprofilen Leif Fredriksson omslaget. Det han inte kan om vildsvinsjakt och eftersök är knappast värt att veta, även om han själv bestämt hävdar att man aldrig kan bli fullärd. Det blev givetvis en del prat om just dessa båda ämnen, men även om höstens planer tillsammans med Bearplay där 30 års erfarenhet av just vildsvin kommer att ligga till grund för spännande jaktdokumentärfilmer.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Som prenumerant kan du även få erbjudanden från Vildmarkens samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.