Wild Boar Fever 9 når nya nivåer

Outdoor Sportsman Group, världsledande inom outdoor-baserat innehåll och ägare av den abonnemangsbaserade streamingtjänsten MyOutdoorTV.com, har nu släppt en ny del av deras uppskattade och jaktbaserade serie, nämligen Wild Boar Fever 9.

Intresset för drevjakt på vildsvin har vuxit konstant bland Europas jägarkår. Wild Boar Fever-serien bjuder på ett smörgåsbord av de mest spännande och skickligast utförda vildsvinsjakterna som någonsin fastnat på film. Den nionde filmen utgör inget undantag utan är snarare mer spektakulär än någonsin. 

Teamet bakom produkten har delvis bytts ut. Mike Baker är rutinerad vad gäller outdoor-produktioner och har varit en profil i branschen i mer än 20 år. Hans berättarteknik och känsla för dramaturgi adderar ytterligare spets till en redan spännande produkt och lyfter Wild Boar Fever 9 till en ny nivå och som är både fartfylld och lärorik på en och samma gång. Filmserien presenteras av Aimpoint och finns att streamas exklusivt via MyOutdoorTV. 

Den nionde delen av Wild Boar Fever-serien sponsras av Hornady, Härkila, Sauer och Aimpoint.

Mer information finns på www.MyOutdoorTV.com.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-12-18

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.