Ad

WeHunt 4.0 lyfter jaktupplevelsen

WeHunt Nordic AB erbjuder lösningar som förenklar administrationen och ökar säkerheten för jägare under hela jakten. I samband med årets upplaga av Swedish Game Fair på Tullgarns slott presenterades appen WeHunt 4.0.

Från hjärtat av Sörmland, närmare bestämt Katrineholm, levererar WeHunt Nordens mest använda digitala plattform för enklare och säkrare jakt. Med den senaste versionen har en rad nya och fräscha funktioner tillkommit, och förstås förbättringar av de gamla. Sophie berättar att mycket resurser har lagts för att utveckla grundfunktionaliteten för att bland annat förbättra prestandan och batteriförbrukning i appen. Och det är bara toppen på isberget.

– Användargränssnittet har förenklats och fräschats upp både i appen och på webbplattformen my.wehuntapp.com. Avståndsringarna i appen är vidareutvecklade med möjlighet att se mer information som kan vara nyttig under jakten, till exempel osäkra skjutriktningar och en indikator som visar hur man lägger sin vittring baserat på aktuellt väder, säger Sophie Terkelsen, sälj- och marknadschef på WeHunt Nordic AB, entusiastiskt.

Under jakten kan man även se sitt eget spår, något som kan vara bra om man har långt att gå till ett pass, är ute och smyger, lägger blodspår eller går som hundförare. Även tillbehör till appen, som WeHunt GPS, har utvecklats och erbjuder nyheter.

– Det finns till exempel en ståndindikator och vi har genomfört generella mjukvaruförbättringar, säger hon.

 I appens inbyggda chatt kan man dessutom, utöver text och bilder, numera även skicka röstmeddelanden. Sophie förklarar närmare:

– Röstmeddelanden via appen kan fungera som ett komplement till jaktradion. Den stora fördelen är att så länge det finns GSM-täckning har man obegränsad räckvidd. Man väljer om man vill skicka meddelanden till enstaka personer eller hela jaktlaget. Alla meddelanden sparas och kan spelas upp igen, säger hon.

Användarna styr utvecklingen

Sophie berättar att det är WeHunts användare som styr utvecklingen framåt. Deras förslag, frågor och feedback kommer nämligen till företagets supportportal och är en väldigt viktig del i den fortsätta utvecklingen. Den goda responsen har inte låtit vänta på sig. 

– Den har varit väldig bra, vilket även syns på vår användartillväxt. Bara det senaste året har användarbasen vuxit med 50 % och i dagsläget är över 110 000 jägare anslutna till WeHunt.

Nya samarbeten

Nu planerar WeHunt ännu fler tekniska förbättringar, nya språk och fler medarbetare och nya kontakter har skapats för att förbättra produkten ytterligare.  

– Vi har även inlett ett samarbete med Sveaskog som kommer göra det möjligt för dem som arrenderar jaktmark av Sveaskog att få färdigupplagda kartor i WeHunt, säger Sophie Terkelsen och fortsätter:

– Dessutom har vi förvärvat VILTH och anställd systemarkitekten Daniel Persson som tar med sig Vilths konkurrent JaktVakt in i WeHunt. Vi har inga planer på att förändra varken Vilth eller JaktVakt under jaktsäsongen 2018-2019, men hoppas att på sikt kunna slå ihop dem till en tjänst som alla användare känner igen sig i, avslutar Sophie Terkelsen.

Höjdpunkter i WeHunt 4

✓ Nytt och enklare användargränssnitt – även på my.wehuntapp.com
✓ Snabbare administration och hantering
✓ Se eget spår på kartan under jakt
✓ Skicka röstmeddelanden som komplement till jaktradion
✓ Vittringsindikator för enklare ansmygningar
✓ Osäker skjutriktning för höjd säkerhet
✓ Alla GPS-funktioner i egen meny*
✓ GPS-indikator*
✓ Ståndindikator*

* Kräver WeHunt GPS

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-08-08

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.