Volkswagen: Officiell bil på Swedish Game Fair

Volkswagen är officiell mässbil under Swedish Game Fair – ett passande val för ett klassiskt varumärke som för många är synonymt med innovativitet, säkerhet och miljö.

– Vi anser att våra produkter passar människor som trivs i naturen och har ett aktivt friluftsliv, säger Niklas Eldh, försäljningschef på Volkswagen Hammarby Sjöstad, när Magasin Vildmarken möter honom.

Volkswagen har en bil för alla oavsett behov, med modeller i alla storleksklasser, från Up som är en liten stadsbil till deras nya, stora transportbil Crafter. Niklas berättar att han ser fram emot mässan och att besökarna bland annat kan se fram emot provkörning av modeller som säkerligen kommer falla många i smaken.

– Vi kommer att visa våra bilar för vildmarkslivet; till exempel Tiguan Allspace, Passat Alltrack, T-roc och Amarok, säger han entusiastiskt.

De har dessutom ett paketerbjudande via deras partner Zeiss.

– Vid köp av någon utav modellerna Tiguan GTS och Passat GTS ingår ett kikarsikte, eller en kikare, från Zeiss till ett värde av cirka 27 000 kronor, säger Niklas Eldh.

Och avslutar med en hälsning:

– Inom kort lanseras vår sommarkampanj med många starka erbjudanden för privatkunder! Välkommen till våra anläggningar på Volkswagen Stockholm!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-05-18

Se även ...

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.