Ad

Vinnaren av Ursus Ultra Light är….


Förra veckan anordnade vi en tävling i samarbete med Bearskin AB. Första pris var det nya jaktstället, Ursus Ultra Light
Hunting Set. Grattis till Ida Karlsson! Du har vunnit tävlingen! Vänligen mejla din postadress, ditt telefonnummer och vilka storlekar på jacka och byxa (se måttabell på bearskin.se) till magasin@vildmarken.se.

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-08-20

Se även ...

Magasin Vildmarken #12

December är här och vi kan erbjuda ett fullspäckat nummer. Per ”Bula” Kristoffersson är förmodligen Skandinaviens enda professionella eftersöksjägare. Över 40 års erfarenhet har gett honom unika kunskaper – något som han gärna delar med sig av, bland annat i det här numret!
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.