Ad

Vinnare utsedd i vår Viltmotiv-tävling!

Emma Långström drogs som vinnare i tävlingen där en person hade chans på presentkort till ett värde av 2 000 kr på www.viltmotiv.se.

Grattis, Emma! Kontakta oss på magasin@vildmarken.se så löser vi detaljerna!

Och vi vill samtidigt passa på att ännu en gång be om ursäkt för incidenten där en bedragare försökte lura, bland många andra, Vildmarkens läsare. Det var bortom vår kontroll, drabbade många företag – och vi kan bara hoppas att ingen råkade illa ut.

/Redaktionen

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-07-28

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.