Ad

TÄVLING: Ge oss din åsikt – vinn jaktställ från Härkila!

Ge oss en hjälpande hand genom att delta i vår undersökning gällande jaktkläder. Det tar ungefär fem minuter och de som svarar är anonyma.

När du har genomfört undersökningen så kan du delta i utlottningen om Härkila Mountain Hunter Hybrid (jacka och byxor, värde 5 290 kr), ett ställ som är perfekt för den aktiva jägaren och en serie som har utvecklats för jakter där du ställs inför krävande vindar, lätta regnskurar och högt, vått gräs i utmanande terräng.

Ange ditt namn och din e-postadress för att delta. Dina uppgifter kommer endast användas för att kontakta vinnaren. Vinnaren kontaktas av arrangör/partner. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Klicka här för att starta undersökning >>

 

 

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-03-25

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.