Vindhaga ställplats utsedd till bäst i Sverige

2022-10-04

Vindhaga ställplats utsedd till bäst i Sverige

Vindhaga – 2022 års bästa ställplats. Foto: Pressbild

Har du planer på att ge dig ut på framtida husvagnsäventyr med närhet till både havsbad – och lokalproducerad öl? Då kanske Vindhaga är din nästa destination. Blekinge-pärlan blev nyligen framröstad som Årets ställplats av tidningen Husbil & Husvagn.

Det är 13:e gången som tidningen med hjälp av sina läsare röstat fram årets bästa ställplats – och i vanlig ordning var det tuff konkurrens. Stora platser, en välstädad anläggningen och en god kommunikation med gästerna gjorde dock att Vindhaga utmärkte sig lite extra.

Ägaren Peter Sandberg tror att just det sistnämnda gör att de sticker ut lite.

– Vi går runt och pratar med 99 procent av alla som kommer. Sedan har vi rätt stora platser och städar vårt servicehus ungefär 5–6 gånger om dagen. Det är nära till både bad och hamn och vi har även samarbeten med en vingård och ett bryggeri i närheten, säger han i en kommentar till Husbil & Husvagn.

Och tillägger:

– Vi har 16 ampere i våra elstolpar, vilket också brukar vara uppskattat plus att även husvagnar är välkomna, det är självklart för oss.

Imponerad chefredaktör

Jimmie Öbom, chefredaktör på Husbil & Husvagn, imponerades av mottagandet och den fina informationen till alla gäster vid sitt besök.

– Både personligt möte och skriftlig information om platsen. Läget på ön och med broförbindelse är också trevligt. Sist men inte minst är Blekinge ett av landets bästa resmål för husbilister! Allt finns ju i Blekinge – och på en så liten yta, säger han i ett pressmeddelande.

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Viltrecept

Lucas Eriksson lagar: Viltsushi med sting

Lucas Eriksson bjuder den här gången på sushi utöver det vanliga. När han skulle ta sig an den japanska klassikern så valde han nämligen att

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!