Ad

Viltsele: Deer Drag Deluxe

En kraftig viltsele med breda axel, midjeband och rep för att dra fram vilt. Den fördelar effektivt dragkraften över axlar och höft vilket gör det lättare att ensam dra fram även tyngre vilt. Viltdragaren är perfekt att kombinera med en viltpulka! Tar mycket lite plats och är lätt så den följer alltid med i ryggsäcken. Perfekt för hjort, vildsvin, rådjur etc. Kanon även för att dra barnen i pulka under promenaden och skidturen.

www.z-aim.com

 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-21

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #4

I det här numret kan ni läsa om när vi fick följa med ut på en minst sagt omväxlande jakt i Stockholms skärgård. Under dagen tog vi oss nämligen fram på en specialbyggd Alukin-båt samtidigt som vi fick uppleva både rådjurs- och säljakt.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.