Ad

Vilsen älg skjuten inne på resecentrum


Tidigt på måndagsmorgonen tog sig en älg in i vänthallen på Partille resecentrum. Flera resenärer kontaktade polisen i region Väst och strax innan klockan sju avlivades älgen av en jägare på plats.

– Den har skjutits inne i vänthallen. Det gick inte att lösa på något annat sätt, säger Christer Fuxborg, presstalesman på region Väst.

Det är oklart hur älgen hamnade på platsen.

– Vi vet inte hur den tagit sig in. Det finn också uppgifter om att den ska ha varit skadad på något sätt, säger Fuxborg.

Klockan åtta meddelade Västtrafik att kollektivtrafiken flöt på som vanligt igen.

Källa: Expressen.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-01

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.