Ad

Vilsen älg skjuten inne på resecentrum


Tidigt på måndagsmorgonen tog sig en älg in i vänthallen på Partille resecentrum. Flera resenärer kontaktade polisen i region Väst och strax innan klockan sju avlivades älgen av en jägare på plats.

– Den har skjutits inne i vänthallen. Det gick inte att lösa på något annat sätt, säger Christer Fuxborg, presstalesman på region Väst.

Det är oklart hur älgen hamnade på platsen.

– Vi vet inte hur den tagit sig in. Det finn också uppgifter om att den ska ha varit skadad på något sätt, säger Fuxborg.

Klockan åtta meddelade Västtrafik att kollektivtrafiken flöt på som vanligt igen.

Källa: Expressen.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-01

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.