Vildsvinsjägare skottskadad i Växjö

2019-08-30

Vildsvinsjägare skottskadad i Växjö

Larmet att en jägare hade blivit allvarligt skottskadad kom sent på torsdagskvällen.

Vildsvinsjägare skottskadad i Växjö

Larmet att en jägare hade blivit allvarligt skottskadad kom sent på torsdagskvällen.

– Skadeläget är allvarligt, men inte livshotande, säger Magnus Lefèvre som är vakthavande befäl vid polisen i region Syd till Aftonbladet.

Nu utreds händelsen som vållande till kroppsskada och allt talar för att det var en olyckshändelse.– Vi har inte kunnat höra de inblandade personerna fullt ut, men det var inte medvetet, fortsätter Magnus Lefèvre.

Källa: Aftonbladet.se

 
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.