Ad

Vildsvinsjägare skottskadad i Växjö

Larmet att en jägare hade blivit allvarligt skottskadad kom sent på torsdagskvällen.

– Skadeläget är allvarligt, men inte livshotande, säger Magnus Lefèvre som är vakthavande befäl vid polisen i region Syd till Aftonbladet.

Nu utreds händelsen som vållande till kroppsskada och allt talar för att det var en olyckshändelse.– Vi har inte kunnat höra de inblandade personerna fullt ut, men det var inte medvetet, fortsätter Magnus Lefèvre.

Källa: Aftonbladet.se

 
Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-08-30

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.