Ad

Magasin Vildmarkens första stipendiater utsedda

Magasin Vildmarken vill uppmärksamma elever som gör fina insatser vad gäller jaktetik på sociala medier, som har talang/ambition att föreviga jaktupplevelse i bild, video och/eller text och/eller påvisar entreprenörskap inom jakt, fiske och friluftsliv. Två elever från ForshagaAkademin tilldelades alldeles nyligen stipendier i samband med skolavslutningen.

Vildmarken-stipendium

Anton Cederstedt till vänster, Johan Strannelind till höger från ForshagaAkademin har blivit tilldelade de första Vildmarken-stipendierna.

Johan Strannelind fick ett stipendium med motiveringen:

Stipendiaten är seriös och plikttrogen med mycket goda studieresultat som följd.
Han har också under sista terminen arbetat extra som egen företagare med jaktfilmning och redigering åt ett ledande företag i branschen.

Även Anton Cederstedt tilldelades ett stipendium med motiveringen:

Stipendiaten har ett brinnande intresse för att dokumentera jakt och natur med både film och foto.
Han har också varit ett föredöme i att framhålla både estetiska och etiska värden inom jakten.

Grattis säger vi från Magasin Vildmarken och vill samtidigt passa på att önska er stort lycka till i framtiden!

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2018-06-07

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.