Spartan Davros Pro Head

Vildmarken testar: Spartan Davros Pro Head

2021-08-08

Vildmarken testar: Spartan Davros Pro Head

Konvertera ditt kamerastativ eller uppgradera din TriggerStick till Spartans magnetsystem med Spartan Davros Pro Head.

Du som sedan tidigare är bekant med Spartans skjutstödsystem vet redan hur lätta och smidiga deras benstöd är. Och förutom kvalitet och låg vikt så är den gemensamma nämnaren för deras produkter det unika magnetfästet. Om du har en adapter monterad på ditt vapen kan du nu ”konvertera” andra typer av skjutstöd, som exempelvis storsäljaren Primos TriggerStick, till Spartans magnetsystem. En praktisk fördel blir då att ha Davros Pro Head monterad på din tripod, och snabbt plocka av bössan därifrån och i stället exempelvis smälla dit ditt korta benstöd på vapnet för snabbt byte till liggande skytte.

Spartan Davros Pro Head kan tiltas upp till 60 grader i sidled och ändras i höjdled tack vare sin kulledade konstruktion. Passar alla stativ och skjutstöd som har en 3/8″- eller 1/4″-gänga.

Kan varmt rekommenderas!

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
HikMicro Thunder TH35C
Produktrecension

Vildmarken testar HikMicro Thunder TH35C

Vi på Vildmarken älskar både att testa prylar och att jaga vildsvin – och ibland har vi ynnesten att få kombinera våra passioner. Vi har

Månadens tidning

I det här numret får vi följa med på utlandsäventyr i form av en klassisk monteria, en jaktform där man på förhand aldrig vet hur mycket eller vilket vilt man kommer stöta på. För Jens Kjær Knudsen var det dock ingen tvekan om vad som hade lockat honom till Spanien, nämligen drömmen om att fälla ett spanskt vildsvin.         

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!