Ad

Vildmarken testar: Norma ECOSTRIKE

Inför den stundande älgjakten har vi fått en unik möjlighet att som först i världen få prova Normas nya kopparkula, ECOSTRIKE i kaliber 7 mm Remington Magnum.

ECOSTRIKE har funnits på marknaden en tid i kalibrar som 9,3×62 och .30, men går nu även vidare med fler kalibrar som denna. På vägen upp mot Jämtlands älgskogar gjorde vi ett stopp på Norma-fabriken i Åmotfors. I detta reportage får du ta del av exklusivt videomaterial från jaktsituation och höghastighetskamera.

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-10-08

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.