Vildmarken testar: Niggeloh Follow spårsele

2021-04-23

Vildmarken testar: Niggeloh Follow spårsele

Denna månad har vi fått möjlighet att testa en ny spårsele från tyska Niggeloh. Niggeloh är i Sverige kanske framför allt kända för sina utomordentliga vapenremmar och dess kvalité, men vad färre känner till är att Niggeloh internationellt kanske är ännu mer kända för sina högkvalitativa hundtillbehör, här är ett av dessa.

Spårsele anpassad till hundens anatomi och är utrustad med Niggelohs svängtappar upptill och nertill. Med tre Quick Release-funktioner och magbältet är justerbart för optimal passform. Det som är slående är hur fjäderlätt selen är och upplever den som robust. Ska enligt uppgift vara vattentät, med andra ord inte suga åt sig vatten, vilket förstås är ett plus. Den senaste versionen har även fått ett uppdaterad metallknäppe runt halsen.

Du hittar din återförsäljare via www.ruagammotecsweden.se

 

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Hund

Hundarna som räddar liv

Benbrott, turistande skidåkare på vift och laviner är vardag för våra fjällräddare – och troget vid sida har de sina hundar. Vildmarken fick en pratstund

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.