Vildmarken testar: Niggeloh Follow spårsele

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2021-04-23

Vildmarken testar: Niggeloh Follow spårsele

Denna månad har vi fått möjlighet att testa en ny spårsele från tyska Niggeloh. Niggeloh är i Sverige kanske framför allt kända för sina utomordentliga vapenremmar och dess kvalité, men vad färre känner till är att Niggeloh internationellt kanske är ännu mer kända för sina högkvalitativa hundtillbehör, här är ett av dessa.

Spårsele anpassad till hundens anatomi och är utrustad med Niggelohs svängtappar upptill och nertill. Med tre Quick Release-funktioner och magbältet är justerbart för optimal passform. Det som är slående är hur fjäderlätt selen är och upplever den som robust. Ska enligt uppgift vara vattentät, med andra ord inte suga åt sig vatten, vilket förstås är ett plus. Den senaste versionen har även fått ett uppdaterad metallknäppe runt halsen.

Du hittar din återförsäljare via www.ruagammotecsweden.se

 

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Interjakt söker medarbetare

Är du en Produkt-/inköpsassistent med ett brinnande intresse för jakt, fiske och uteliv? Då kanske du snart har ett jobb inom en väldigt rolig bransch!

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.