Vildmarken testar Bushnell Trophy Cam HD Aggressor 14MP

2017-06-16

Vildmarken testar Bushnell Trophy Cam HD Aggressor 14MP

Vi fortsätter att gräva i marknadens utbud av åtelkameror. Vi gillar när det är enkelt och smidigt, och ännu en modell som gjort installation och användande busenkelt utan att kompromissa på kvalitet är nya Bushnell Trophy Cam HD Aggressor 14MP.

Detta är en kraftfull och lättanvänd viltkamera med bild- och videokvalitet i toppklass. Aggressor-serien är fullmatad med den senaste tekniken och är designad för inte upptäckas av varken vilt eller människor med IR-filter med reflektionsskydd. Åtelkameran kombinerar digital fototeknik med mörkerseende och passiva IR-sensorer för att registrera all aktivitet under hela dygnet. Kameran, som aktiveras när något rör sig, fotograferar eller filmar i bra kvalitet.

Denna modell är en enklare version av storebror-modellen och istället för att skicka bilder till din telefon eller e-post så lagras bilder och/eller videoklippen på ett vanligt SD-kort. Kameran sparar stillbilder samt filmar med ljud. Videoklippens längd programmeras via den inbyggda menyn till en längd på upp till 60 sekunder.

Bushnell Trophy Cam har en självreglerande, passiv infraröd rörelsesensor som tar hänsyn till aktuell temperatur för funktion i alla väder. Sensorn fungerar i temperaturintervallet mellan -20 och 60 grader. Kameran reagerar blixtsnabbt när den aktiveras och kan ställas in för att ta upp till tre foton i snabb följd.

Programmerbar utlösare

Stillbild från kameran

”Field Scan” är en programmerbar tidsstyrd utlösare som kan kombineras med den rörelseaktiverade aktiveringen. Detta är bra om man exempelvis vill ha koll på vad som händer i bakgrunden där den aktiva rörelsedetektorn inte når. X2 ger möjlighet att styra två olika tidsintervall samtidigt, för att exempelvis ta fler kort vid gryning och skymning.

Hitta din återförsäljare via www.fondprodukter.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
HikMicro Thunder TH35C
Produktrecension

Vildmarken testar HikMicro Thunder TH35C

Vi på Vildmarken älskar både att testa prylar och att jaga vildsvin – och ibland har vi ynnesten att få kombinera våra passioner. Vi har

Månadens tidning

I det här numret får vi följa med på utlandsäventyr i form av en klassisk monteria, en jaktform där man på förhand aldrig vet hur mycket eller vilket vilt man kommer stöta på. För Jens Kjær Knudsen var det dock ingen tvekan om vad som hade lockat honom till Spanien, nämligen drömmen om att fälla ett spanskt vildsvin.         

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!