Vildmarken testar Bushnell Trophy Cam HD Aggressor 14MP

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2017-06-16

Vildmarken testar Bushnell Trophy Cam HD Aggressor 14MP

Vi fortsätter att gräva i marknadens utbud av åtelkameror. Vi gillar när det är enkelt och smidigt, och ännu en modell som gjort installation och användande busenkelt utan att kompromissa på kvalitet är nya Bushnell Trophy Cam HD Aggressor 14MP.

Detta är en kraftfull och lättanvänd viltkamera med bild- och videokvalitet i toppklass. Aggressor-serien är fullmatad med den senaste tekniken och är designad för inte upptäckas av varken vilt eller människor med IR-filter med reflektionsskydd. Åtelkameran kombinerar digital fototeknik med mörkerseende och passiva IR-sensorer för att registrera all aktivitet under hela dygnet. Kameran, som aktiveras när något rör sig, fotograferar eller filmar i bra kvalitet.

Denna modell är en enklare version av storebror-modellen och istället för att skicka bilder till din telefon eller e-post så lagras bilder och/eller videoklippen på ett vanligt SD-kort. Kameran sparar stillbilder samt filmar med ljud. Videoklippens längd programmeras via den inbyggda menyn till en längd på upp till 60 sekunder.

Bushnell Trophy Cam har en självreglerande, passiv infraröd rörelsesensor som tar hänsyn till aktuell temperatur för funktion i alla väder. Sensorn fungerar i temperaturintervallet mellan -20 och 60 grader. Kameran reagerar blixtsnabbt när den aktiveras och kan ställas in för att ta upp till tre foton i snabb följd.

Programmerbar utlösare

Stillbild från kameran

”Field Scan” är en programmerbar tidsstyrd utlösare som kan kombineras med den rörelseaktiverade aktiveringen. Detta är bra om man exempelvis vill ha koll på vad som händer i bakgrunden där den aktiva rörelsedetektorn inte når. X2 ger möjlighet att styra två olika tidsintervall samtidigt, för att exempelvis ta fler kort vid gryning och skymning.

Hitta din återförsäljare via www.fondprodukter.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Misstänkt fall av salmonella i safaripark

På Eriksberg, en safaripark utanför Åryd i Karlshamn, har det avlivats ett vildsvin. Detta efter ett misstänkt fall av salmonella. SVT Nyheter Blekinge rapporterar om

Nyheter

Årets bockjaktsspecial är här!

Bockjaktspremiären den 16 augusti är ett datum som de flesta av våra läsare har ringat in i kalendern – och givetvis genomsyras vårt augustinummer av

Nyheter

Dags för Drömjakt Sunne

Under fredagen öppnar vackra Rottneros Park i Sunne upp portarna för årets upplaga av Drömjakt Sunne. I vanlig ordning kommer det bjudas på både högt

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.