Vildmarken lanserar app – vill skapa en bättre läsupplevelse

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-06-13

Vildmarken lanserar app – vill skapa en bättre läsupplevelse

Magasin Vildmarken lanserar nu sin första app. Det huvudsakliga syftet är att skapa en så trevlig läsupplevelse som möjligt för mobilanvändaren, men den bjuder även på många andra matnyttigheter.

I applikationen kan man bland annat välja läsläge, en funktion ämnat att maximera den digitala läsupplevelsen. Bläddringen är mer responsiv än vad våra läsare kanske är vana vid. Det går dessutom att lyssna på artiklarna genom en talsyntes, eller ladda ner hela magasinet – en funktion som inte minst kommer till nytta nu under semestertider med flygresor eller lata dagar på smultronställen utan internetuppkoppling.

Hitta din favoritartikel

Med appen får man en helt annan överblick än tidigare. Även i ett riktigt matigt nummer är det enkelt att hitta de artiklar som man är mest intresserad av, enkelklicka för att öppna artikeln i läsläge, dubbelklicka för att zooma och läsa tidningen på “traditionellt” vis. Enkelt och smidigt! Och se till att aktivera notiser när du installerar appen, då missar du ingen framtida läsning!

Appen finns att ladda ner på App Store och Google Play.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Interjakt söker medarbetare

Är du en Produkt-/inköpsassistent med ett brinnande intresse för jakt, fiske och uteliv? Då kanske du snart har ett jobb inom en väldigt rolig bransch!

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.