Vildmarken engångshandskar – hantera viltköttet med respekt 

2022-03-15

Vildmarken engångshandskar – hantera viltköttet med respekt 

Vare sig du jagar älg, vildsvin, hjort eller hare så ska det vilda köttet hanteras med respekt, något som börjar med en hygienisk urtagning. Men alldeles för ofta händer det att man står där ute i skogen utan det utmärkta hjälpmedlet handskar, fram tills nu vill säga. Nu lanserar vi nämligen Vildmarkens smarta och praktiska engångshandskar.

Engångshandskarna är tillverkade av ett högkvalitativt polyetenmaterial och är gjorda för att underlätta många situationer. De hopvikta handskarna är av tålig, klar plast som är stark nog för att undvika att rivas sönder och/eller punkteras, men ändå tillräckligt stretchig för att tillåta den fingerflexibilitet som krävs för att få jobbet gjort.

De unika plasthandskarna är smart förpackade i par och tar minsta möjliga plats. Ledigt ryms några stycken i plånboken, ryggsäcken eller jackfickan. Handskarna är av vuxenstorlek och kan användas av både män och kvinnor. Kan även användas med både vänster och höger hand. De är lätta att ta av och på och förpackade i en plastförpackning som håller fukt och smuts borta.  

Endast för engångsbruk. Förpackningens fylliga orangea färg signalerar att du inte ska glömma bort något skräp i skogen! Och engångshandskarna passar såklart även utmärkt under fisketuren! 

Klicka här för att komma till produkten i Vildmarkens shop

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Jakt

Kaninpuls på Endelave

I skrivande stund har jag fortfarande kaninpuls, vilket är passande eftersom jag nyss är hemkommen från min första kaninjakt på ön Endelave. Det blev en

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!