Vildmarken engångshandskar – hantera viltköttet med respekt 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-03-15

Vildmarken engångshandskar – hantera viltköttet med respekt 

Vare sig du jagar älg, vildsvin, hjort eller hare så ska det vilda köttet hanteras med respekt, något som börjar med en hygienisk urtagning. Men alldeles för ofta händer det att man står där ute i skogen utan det utmärkta hjälpmedlet handskar, fram tills nu vill säga. Nu lanserar vi nämligen Vildmarkens smarta och praktiska engångshandskar.

Engångshandskarna är tillverkade av ett högkvalitativt polyetenmaterial och är gjorda för att underlätta många situationer. De hopvikta handskarna är av tålig, klar plast som är stark nog för att undvika att rivas sönder och/eller punkteras, men ändå tillräckligt stretchig för att tillåta den fingerflexibilitet som krävs för att få jobbet gjort.

De unika plasthandskarna är smart förpackade i par och tar minsta möjliga plats. Ledigt ryms några stycken i plånboken, ryggsäcken eller jackfickan. Handskarna är av vuxenstorlek och kan användas av både män och kvinnor. Kan även användas med både vänster och höger hand. De är lätta att ta av och på och förpackade i en plastförpackning som håller fukt och smuts borta.  

Endast för engångsbruk. Förpackningens fylliga orangea färg signalerar att du inte ska glömma bort något skräp i skogen! Och engångshandskarna passar såklart även utmärkt under fisketuren! 

Klicka här för att komma till produkten i Vildmarkens shop

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Årets bockjaktsspecial är här!

Bockjaktspremiären den 16 augusti är ett datum som de flesta av våra läsare har ringat in i kalendern – och givetvis genomsyras vårt augustinummer av

Nyheter

Dags för Drömjakt Sunne

Under fredagen öppnar vackra Rottneros Park i Sunne upp portarna för årets upplaga av Drömjakt Sunne. I vanlig ordning kommer det bjudas på både högt

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.