Veckans vinnare av åtelkamera med 1 års Hylte SIM bas

2017-04-17

Veckans vinnare av åtelkamera med 1 års Hylte SIM bas

Under förra veckan presenterade vi en tävling på vår Facebook-sida, där en åtelkamera (ScoutGuard SG550M 14SHD) med ett års Hylte SIM Bas låg på prisbordet. Klicka in för att se vem som vann!

Veckans vinnare av åtelkamera med 1 års Hylte SIM bas

Under förra veckan presenterade vi en tävling på vår Facebook-sida, där en åtelkamera (ScoutGuard SG550M 14SHD) med ett års Hylte SIM Bas låg på prisbordet.

Grattis säger vi till Anders Nilsson från Tranås. Du har tagit hem veckans tävling i samarbete med Hylte Jakt & Lantman.
Vänligen skicka din postadress och mobilnummer till magasin@vildmarken.se.

Läs vår recension av Hylte SIM i månadens nummer av Magasin Vildmarken:

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!